בהמשך להודעה ששלחתי במקום אחר כאן

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• בהמשך להודעה ששלחתי במקום אחר כאן
    ל
    28/10/2010

אני חושבת שעשו ליט בדיקת תפקודי ריאות ואין לי את התוצאות שלה בדיסק ואני מקווה שהתוצאות נשלחו איך שהו לרופא. כל הבלבולגם בגלל שהייתי אצל רופא המשפחה ורציתי שהוא ירשום את התוצאןת והוא לא רשם ואמר לי לבוא אליו אחרי הבדיקה השלישית ואחר כך הלכתי לאמא והיא רצתה לראות הכל כהרגלה ואז נראה לי שהלכו לי לאיבוד דברים. האם התוצאה הגיעה לרופא או שאני אצטרך לעשות אותה שוב אחרי שתהיה לי פאדיחה כי לא יהיה לי אותה בשביל הרופא והכל יקח עוד זמן עד שיקבעו לי תור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    29/10/2010

בדיקות תפקודי ריאות ניתנות על דף נייר, כמעט אף פעם לא צורבים אותם על דיסק. במידה ותפקודי ריאות נעשו לא באותו מקום בו נמצא יועץ ריאות, יש להביא תוצאות באופן אישי, כסבירות נמוכה מאוד שזה ישלח בדואר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי תקשורת טובה עם הרופא ריאות ה

לירון
    29/10/2010

יועץ כי 1. באתי לבדיקה עם גופיה ולא עם חזיה והייתי צריכה להוריד אותה והיתה לי פאדיחה והוא ראה צלקת ממשהו שנקזו לי בריאה כשהייתי בלי הכרה ואמרתי לו משהו לא נכון כשהו שאל אותי מה זה ואחר כך היתה בעיה לשכנע אותו לראות טאותי שוב ולשנות את זה
    2.כי הוא שאל אם אני מעשנת ואני לא מעשנת וחבר שלי מעשן ולפעמים יוצא שאני נאלצת לנשום פאסיבית את העשן ואמרתי לו שאני לא מעשנת, חבר שלי מעשו אז.... ומה שהוא הבין זה שאני מעשנת לפעמים וזה מה שהוא רשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מגיעות התשובות של

לירון
    29/10/2010

בדיקת תפקודי ריאות לרופא היועץ? התור לבדיקה שנשארה לי הוא ב8.12 ואחרי זה אני צריכה לקבוע תור לרופא ריאות ואחרי זה לרופא משפחה שהוא הרבה יותר פםקיד מרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני יכולה לדעת אם

לירון
    30/10/2010

הם ישלחו לרופא משפחה או שנתנו לי ונעלם לי? כמה פעמים אמא שלי אמרה לי שהיא רוצה לראות ואחרי שאני הראתי לה והיא הסתכלה ולא הספקתי לעקוב אחריה נהיה לי פחד כי לוקח הרבה זמן לקבוע תורות והרופא ריאות אנטיפת ובא לי לגמור את הסיפור הזה שנהיה מנהלי ובירוקרטי כי אני מרגישה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    30/10/2010

בחלק מרפאות ריאות, טכנאית מבצעת תפקודי ריאות במקום ואז מעבירה לרופא. בשאר המקרים יש לבצע תפקודי ריאות ואז להביא תוצאות (בדרך כלל דף נייר אחד עד שתיים עם מספרים וגרפים) לביקור אצל יועץ ריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו