אסטמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה
    סוזן
    28/10/2010

שלום.רציתי לשאול אם זה נפוץ שבאסטמה יש עייפות בנשימה.כלומר-בהתחלת פעילות אני בסדר וקצת אחרי ,אני נחלש והנשימה חלשה יותר ואני מתנשף יותר.כך גם בתפקודי הריאות.האם אסטמה זה חולשה גם של שרירים בבית החזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    29/10/2010

אסתמה הינה בעיה של דרכי אויר - סימפונות , ולא שרירים של בית החזה . ירידה בזרימות אויר דרך דרכי אויר בשל היצרות הסימפונות מביאה לתחושת חוסר אויר ואי יכולת להמשיך במאמץ גופני , אין כאן קשר לשרירי שלד שכוחם ותפקודם נשאר ללא שינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

סוזן
    29/10/2010

הרופא אמר לי שיש לי חולשת שרירים .אז איך זה קשור לאסטמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    30/10/2010

במידה וישנה חולשת שרירים (מיופטיה או נאורפטיה) , מדובר במחלה אחרת, ללא קשר לאסתמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו