הרגשת חוסר אויר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• הרגשת חוסר אויר
    יוס
    01/11/2010

מזה חודש שאני מרגיש חוסר אוויר, לפעמים הרגשה כאילו שהראות מלאות ואני לא מצליח להכניס אויר ולפעמים הרגשה כאילו שקנה הנישמה קצת סתום וקשה לי למשוך את האוויר מבחוץ, חשוב לי לציין שאין לי צפצופים אבל יש לי הרבה ליחה ורוק דביק
    בעקבות בדיקות א.א.ג התברר שיש לי רפלוקס, האם יכול להיות שזהנ הגורם לבעיה? האם יש בעיה נוספת שיכולה להיות וכדאי לראות רופא ריאות? ואם כן כמה הדחיפות ללכת לרופא? האם המצב מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת חוסר אויר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת חוסר אויר - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    06/11/2010

שלום,
    חבל שלא ציינת פרטים אלמנטריים כפי שההודעה בראש דף הפורום ממליצה.
    תחושת קוצר נשימה היא ביטוי אפשרי למחלות רבות ובמידה והיא נמשכת מעל חודש היא נהפכת בהגדרה לבעייה כרונית המחייבת בדיקה/ראיון וברור. לעניינך, תחושה של קושי במילוי אוויר מכוונת יותר לקוצר נשימה בעקבות לחץ נפשי/מתח בעקר אם היא לא קורית במאמץ או כשאתה עסוק, ומחייבת לעיתים פיהוק יזום לצורך מילוי הריאות. במידה והבעייה נמשכת מזה זמן, רצוי לפנות לבדיקת מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו