מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשה לנשום עמוק מלווה בגרעפסיםאמיר13/01/2011
שלום דוקטור,
אני בן 20, לאחרונה אני נתקל מדי פעם בהתקפי "אסתמה"
זה קורה בד"כ בלילה , לפני שהולך לישון, מאוד קשה לי לנשום עמוק , לכן נושם הרבה יותר בדקה, דבר שממש מפריע לי להירדם ואפילו גורם לי תחושת מחנק לפעמים.
יש לציין שזה מלווה במלא גיהוקים שלא אופייניים לי.
אתמול הייתה הפעם ה5 בחודשיים האחרונים שזה קורה לי.
היום -אחרי שהצלחתי סוף סוף להירדם- לא הרגשתי בבעיה.
לפני כחודש נבדקתי, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות והכל היה תקין
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין13/01/2011תחושות שונות בנשימה (כולל תחושת מחנק) יכולות להיות קשורות למערכת נשימתית אך גם לגורמים ממערכות אחרות בגוף. חשוב האם תסמינים היו תקופה ממושכת ואם חלפו ללא טיפול כלשהוא, אז בדרך כלל מדובר בתופעות ללא משמעות רפואית. אסתמה הינה מחלה כרונית ולכן תסמינים שלה בדרך כלל חוזרות מוקדם או מאוחר.
החלטה על אופן הבירור היא בידיי רופא המטפל (משפחה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)