קשיי נשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה
    מיכאל
    16/01/2011

אני חייל בן 22 מזה כשבועיים יש לי קשיי נשימה בבוקר כשה אני מתעורר ואני נלחץ ונושם נשימות קלות דרך האף ולפעמים זה עוזר ועובר לי ובערב זה חוזר עשיתי סיטי חזה והוא הראה שהריאות שלי נקיות למרות שלפני כשנתיים וחצי היה לי דלקת ריאות קשה והייתי בטיפול נמרץ רופא בדק אותי ואמר לי שהריאות והדרכי נשימה נקיים ואין לו הסבר מדוע אני מרגיש קשיי נשימה ונלחץ שזה גורם לזה להחמיר מה לפי דעתך ד"ר הבעיה?אני ממש מפחד ובלחץ בזה מבקש תשובה בהקדם ואיך מטפלים בזה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע אתה לא נותן לי תשובה דוקטור?

מיכאל
    16/01/2011

שלחתי לך שאלה אתמול ב12 וחצי בלילה ועד עכשיו לא עניתה לי דוקטור ולאחרים ששאלו אחרי כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי נשימה - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    16/01/2011

שלום,

קשיי נשימה היא תלונה בלתי ספציפית המחייבת בדיקה וברור במידה והתלונה נמשכת מעל חודש. בצעירים לרוב הסיבה היא אסתמה או לחץ נפשי. במידה ורופא משפחה לא מאבחן את הסיבה והתלונה נמשכת יש להתייעץ עם רופא ריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו