יש סוף לאסטמה?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• יש סוף לאסטמה?
    אור
    30/01/2011

שלום,
    שמי אור ואני בת 26. אסטמה התגלתה אצלי בגיל 3 ומאז היא לא דואכת. במשך כל חיי אני משתמשת בשלל סוגי המשאפים והסטרואידים התואמים את "מצב רוחם" של רופאיי, וחוץ מהקלה נקודתית, אין שיפור. אני חוטפת התקף כמעט כל יום, לפני השינה ולא מסוגלת לצאת מהבית ללא המשאף.
    האם האסטמה שלי נחשבת חמורה? מלבד המשאפים (וחדרי המלח, אותם אני מתכוונת לנסות בקרוב) האם ישנם טיפולים / תרופות אחרות עליהם אתם ממליצים?

תודה רבה,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש סוף לאסטמה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סוף לאסטמה? - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    30/01/2011

שלום,

ראשית יש לוודא שאת באמת סןובלת מאסתמה לאור התאור ש"שום דבר לא עוזר". שנית, אם אכן את אסתמטית צריך לברר האם הדרך שאת מטפלת בעצמך היא ראוייה (למשל טיפול מונע קבוע יום יומי גם כשמרגישים טוב, טיפול בנזלת וכיו"ב). פני למומחה ששטח התמוחותו אסתמה. חולים אסתמטיים רבים לא מקבלים את הטיפול כפי שדרוש או לא מטופלים לסיבות נוספות המחמירות את האסתמה, ולכן לא מאוזנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו