מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטיביוטיקה לזמן ממושךרונה31/01/2011
רופאים נכבדים שלום רב!
בת 25, מזה זמן רב אני סובלת מקשיי נשימה מרובים והתקפים ממושכים ותפקודי ריאה נמוכים... אני מטופלת במשאפים וסטירואידים ואינהלציות במקרה הצורך. לאחר ביקורת שהייתי שבוע שעבר אצל רופא ריאות הוא הוסיף לי אנטיביוטיקה אריתרו 250 מ"ג לקחת באופן קבוע וכרגע לא מוגבל. הוא טען שזה ישמור על הריאה ואף יעזור בשיפור תפקודי הריאות. שאלותי הם: האם ניתן לתת אנטיביוטיקה לזמן כ"כ ממושך? (הוא אמר לפחות חצי שנה) האם זה באמת שומר על הריאה ומשפר את תפקודי הריאות? והאם אין תופעות לוואי קשות לשימוש כ"כ תכוף באנטיביוטיקה? האם כדאי ללכת לחוות דעת שניה? זה נשמע לי מוזר עניין האנטיביוטיקה ללא שום דלקת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה לזמן ממושך - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו01/02/2011שלום,
ממכתבך לא ברור מהי אבחנת מחלתך. ללא קשר, למינון נמוך וממושך של אריתרומיצין יש אפקט אנטידלקתי (ללא קשר לאפםקט אנטי-זהומי) שלעיתים מטפלים בו במחלות כרוניות של הסימפונות. במידה ויש במקרה שלך אינדיקציה לטיפול כזה אזי ניתן לטפל למשך חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)