חזה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חזה
    אלי
    16/02/2011

שלום
    מי זה 3 ימים יש לי בחילות קשי נשימה מרובים,זאת אומרת שאני רוצה לקחת אוויר כול הזמן מרגיש גולה בגרון ואיזור הקיבה נהיית ממש קשה לחץ גם כן לחץ בחזה לרוב זה קורא לי באוכל שאני מרגיש חנק,עשיתי את כול הבדיקות האפשרויות ,הלכתי אפילו לפרופסור מומחה גדול שאמר שהכול בסדר ויש רקע נפשי שמצריך טיפול פסיכאטרי,אני המון בחרדות שאני חולה ומפחד כול הזמן ממחלות,לגבי החנק הזה אני כול הזמן מפחד ודואג אני כבר משתגע,יש לציין שאני לא עושה פעילות גופנית בגלל המצב רוח לא עובד פשוט מיואש,האם הקיבה נמצאת באיזור הריאות זה משהו מסוכן?שחכתי לציין שיש לי הרבה ליחות,לפעמים ממש נקודות קשות של שחור שיוצא לי,היה לי את זה בעבר זה נרגע קצת ושוב חזר,מה יכול להיות הב עיה אני מאוד מאוד מאוד לחוץ ומפחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    17/02/2011

שלום,
    התחושות שציינת עלולות בהחלט להופיע על רקע חרדתי. אם נשללה סיבה אורגנית לתלונותיך, לאחר בדיקות רלבנטיות, עלייך לפנות לטיפול נפשי וככל שתקדים ייטב. רפואת הנפש היום עושה נפלאות. חבל שתמשיך לסבול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אלי
    18/02/2011

הרופא משפחה בדק ריאות אמר שנקי,עשיתי סיטי בטן לא מזמן,הקטע שזה ממש באיזור הקיבה ממש בחזה בקיבה גם ניהיה דופק מהיר שם פתאום,הרופא משפחה אמר לי שזה נפשי ועוד מישהו גדול מומה אמר שזה נפשי אב ל אני כול הזמן מפחד שזה לא משהו מסוכן יש לציין שיש לי הרבה ליחות,זה מן ליחה כזאת שהיא רגילה זאת אומרת צבע פעם ירוק ופעם רגיל כמו רוק רגיל,לפעמים יוצא לי גושים קטנים כאלה דביקים ממש ושחורים סליחה על הפירוט
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו