מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי בנשימהילדה בת 1318/02/2011
זה התחיל מכך שבלילה כשאני מנסה לישון קצב הנשימה שלי כל הזמן משתנה , ואני פשוט לא מצליחה להסדיר אותו , הוא פתאום הופל למהיר ולאיטי ואני מרגישה את הלב שלי פועם ממש ממש חזק ! וזה כבר מלפני חודשיים בערך
בשבוע האחרון התחילה לי עוד בעיה , אני מנסה לקחת נשימות מלאות ועמוקות עד הסוף , להסדיר את הנשימה , אבל אני פשוט לא מצליחה , זה נתקע באמצע ומרגיש כאלו יש מין גוש בגרון שלא נותן לי להכניס יותר אוויר , והאפשרות היחידה שלי היא להוציא אותו בנשיפה ולנסות שוב פעם לקחת , אני מנסה לשנות תנוחות , פותחת חלונות וזה לא עוזר , זה מציק לי ולא נעים בכלל אני מרגישה שאני עומדת להחנק וזה גם די מדאיג אותי.
חוץ מזה שאני מנסה לפהק ולאחר כמה נסיונות אני מצליחה לקחת נשימה עמוקה וטובה
יש לציין שאני לא אסמטית , אנחנו עכשיו במעבר דירה , וגם התחילה תקופה של מבחנים עכשיו .
מה לעשות ? תודה רבה מראש על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין20/02/2011יש לפנות לרופא המשפחה לצורך הערכה ראשונית והחלטה על צורך והיקף של בירור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)