ליחה עמוק בגרון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ליחה עמוק בגרון
    אסתריקה
    03/03/2011

שלום,
    בת 37, כ-8 חודשים אני סובלת מתחושת ליחה צמיגה עמוק בגרון שלא ניתן להוציאה אפילו בכחכוח או בשיעול יזום .אין לי שיעול, כאב או תסמינים נוספים.עברתי בדיקות: גסטרוסקופיה,אנדוסקופיה,CT צוואר ולא נמצא דבר(חוץ מקשרית בבלוטת התריס בגודל 0.6 מ"מ שסביר להניח לא גורמת/קשורה לתופעה). התחושה כאילו משהו תקוע בגרון שמלווה אותי לרוב מייד לאחר כל ארוחה קטנה כגדולה וככל שעוברות הדקות מסוף הארוחה התחושה נעלמת כמעט כליל עד לאחרי הארוחה הבאה.בלילה בשינה התחושה נעלמת. יש לציין שלא משנה מה מרכיבי הארוחה (בשר,חלב,עוף,תפו"א,אורז,מתוקים,מלוחים,חמוצים ועוד).קיבלתי כל מיני כדורים כמו סירן וגם לא עזר.
    הדבר מאוד מטריד אותי, מה הסיבה לתופעה, האם מסוכן והאם יש טיפול לכך?
    אשמח לתגובה בהקדם!
    אסתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה עמוק בגרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה עמוק בגרון - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    06/03/2011

שלום,
    יתכן ואת סובלת מנזלת אחורית על רק דלקת מערות הפנים והאף. הדלקת יכולה להיות על רקע אלרגי, זהומי או אחר. נראה לי כי עלייך לעבור בדיקה יסודית של רופא א.א.ג כולל אנדוסקופיה של האף, ברור אלרגי ובהתאם לצורך CT מערות פנים לשם איבחון ברור ובהתאם גם טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו