מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליחה עמוק בגרוןאסתריקה03/03/2011
שלום,
בת 37, כ-8 חודשים אני סובלת מתחושת ליחה צמיגה עמוק בגרון שלא ניתן להוציאה אפילו בכחכוח או בשיעול יזום .אין לי שיעול, כאב או תסמינים נוספים.עברתי בדיקות: גסטרוסקופיה,אנדוסקופיה,CT צוואר ולא נמצא דבר(חוץ מקשרית בבלוטת התריס בגודל 0.6 מ"מ שסביר להניח לא גורמת/קשורה לתופעה). התחושה כאילו משהו תקוע בגרון שמלווה אותי לרוב מייד לאחר כל ארוחה קטנה כגדולה וככל שעוברות הדקות מסוף הארוחה התחושה נעלמת כמעט כליל עד לאחרי הארוחה הבאה.בלילה בשינה התחושה נעלמת. יש לציין שלא משנה מה מרכיבי הארוחה (בשר,חלב,עוף,תפו"א,אורז,מתוקים,מלוחים,חמוצים ועוד).קיבלתי כל מיני כדורים כמו סירן וגם לא עזר.
הדבר מאוד מטריד אותי, מה הסיבה לתופעה, האם מסוכן והאם יש טיפול לכך?
אשמח לתגובה בהקדם!
אסתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליחה עמוק בגרון - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו06/03/2011שלום,
יתכן ואת סובלת מנזלת אחורית על רק דלקת מערות הפנים והאף. הדלקת יכולה להיות על רקע אלרגי, זהומי או אחר. נראה לי כי עלייך לעבור בדיקה יסודית של רופא א.א.ג כולל אנדוסקופיה של האף, ברור אלרגי ובהתאם לצורך CT מערות פנים לשם איבחון ברור ובהתאם גם טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)