מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת מטכוליןיוסי29/03/2011
שלום רב,
אני סבלתי בילדותי מאסטמה. מגיל 13 לא היו לי התקפים. כשהתגייסתי קיבלתי פרופיל 64 על האסטמה (אני לא זוכר למה).לפני כשבוע ביצעתי בדיקת מטכולין ואחרי השאיפה ה- 5 נכשלתי בבדיקה. בכל מקרה אני צריך לעבור את הבדיקה הנ"ל ואני מעוניין לבצע בדיקה נוספת.
אני רוצה לציין שאני מעשן לפעמים יותר לפעמים בכלל לא. באותו יום של הבדיקה עישנתי סיגריה. כנראה זה הוריד את הסיכויים שלי לעבור את הבחינה.
האם יש מהלכים מסויימים אותם אני יכול לעשות על מנת לעבור את הבחינה מלבד להפסיק לעשן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת מטכולין - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו30/03/2011שלום.
לפני הבדיקה מכון תפקודי ריאה אמור לשלוח לך טופס המסביר את ההכנה לבדיקה ומאיזה דברים עלייך להמנע, עיין ומלא את ההוראות.. בין היתר מומלצת המנעות משתיית קפה, ממאמץ, מעישון, ומתרופות לאסתמה ונגד אלרגיה בתקופות משתנות לפני הבדיקה. במידה ולא קיבלת הוראות בקש ממכון הבדיקה לשלוח לך אותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)