ציפצופים בזמן שינה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ציפצופים בזמן שינה
    יפה
    03/04/2011

שלום אני בת 56 לא מעשנת שוקלת 90 גובה 173 במשך כמה חודשים בזמן שינה בלילה בלבד יש לי מעין צפצופים בנשימה ובאמצע הלילה אף מעין ליחה שבנוסף לצפצופים גורמת למעין צלילי פעפוע מהאף (כנראה בגלל ליחה) רופא המשפחה נתן לי תרופת נשימה בצורת דיסקוס סגול ולא עזר כל כך, היתי אצל רופא ריאות ועשיתי בדיקות נשיפה והכול תקין כולל צילום ריאות,הייתי אצל רופא אאג והכול תקין ,נתנו לי בדיקה במעבדת שינה ואני מחכה לבדיקה ,רציתי לדעת מה זה יכול להיות בערך לפי הנתונים שנתתי לך ואיזה בדיקות מומלצות לעשות בנוסף.רופא המשפחה אמר לי שזה נשמע לו כמו אסטמה רק הוא לא מבין למה רק זה קורה רק בלילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפצופים בזמן שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    03/04/2011

תסמינים נשימתיים (שיעול, קשיי הנשימה צלילים בזמן הנשימה ) יכולים להיות ממקור של דרכי אויר עליונות (תחום א.א.ג) או מתחום דרכי אויר תחתונות (תחום ריאות). יש לחזור לרופא המשפחה וליועץ ריאות כדי להחליט על המשך בירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו