שאלה על פנאמוטורקס

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלה על פנאמוטורקס
    אפרת
    11/04/2011

בס"ד

שלום וברכה!
    לפני יותר מ- 3 שנים אושפזתי בעקבות פנאמוטורקס ספונטני.
    לפני שפניתי לרופאה שלי בעניין הכאבים בחזה שאובחנו כפנאמוטורקס היו לי את אותם כאבים כ-3-4 פעמים במהלך אותה השנה אך התעלמתי מהם והם נעלמו לבד לאחר כשבוע.

פעם אחת החלטתי לפנות לרופאה כדי לברר את עניין הכאבים ואז היא שלחה אותי לצילום חזה שבעקבותיו אבחנה פנאמוטורקס ושלחה אותי לאשפוז.

השנה אני חשה שוב כאבים שכאלה (בעוצמה הרבה יותר נמוכה) ולעיתים קושי לנשום אולם זה עובר לאחר מס' שעות.
    כמו כן אני חשה שאם אני עושה מאמץ מסויים (אפילו סתם עליה במדרגות או הליכה מהירה) קשה לי מאוד לנשום אח"כ וזה מסתדר לאחר כרבע שעה של מנוחה.

השאלה שלי:
    האם יש טעם לפנות שוב לרופאה בעניין? או שמא אלה תופעות לוואי שנגזר עלי לחיות איתן עד 120?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על פנאמוטורקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

אפרת
    11/04/2011

אני בת 30 לא מעשנת ובאופן כללי במצב בריאותי טוב.
    אני עובדת בעבודה שאיננה דורשת מאמץ מיוחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    12/04/2011

שלום,
    כמובן אין לשול הישנות הפנוימוטורקס. עם התלונות נמשכות יש לבצע צילום חזה בשאלה ספציפית לפנוימוטורקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו