ד.ריאות אאזינופילית

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ד.ריאות אאזינופילית
    לי
    08/05/2011

חליתי בדלקת ריאות אאזוניפילית, אני מטופלת בפרדניזון.(סיימתי חודש אחד עם 30 מ"ג וכעת חודש שני 20 מ"ג). תוצאות הבדיקות דם מראות שכבר אין דלקת בגוף eosoniphils = 5.5 לעומת 26.1 בזמן הדלקת.
    הבעיה היא שעדיין יש לי כאבים באיזור בית החזה הצלעות והגב(אין שיעול). האם זה מעיד על כך שהדלקת לא עברה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד.ריאות אאזינופילית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד.ריאות אאזינופילית - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    09/05/2011

שלום,
    דלקת כזו לא גורמת בד"כ לכאבים. במידה ולא חזרת על צילום חזה ביקורת כדאי לחזור וגם להבדק גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו..

לי
    10/05/2011

הדלקת כן גרמה לכאבים והם נחלשו עם הזמן אך לא עברו לגמרי, אני אבקש צילום חוזר.
    עוד משהו קטן - נהיו לי חריצים בלשום וקצת שורף לי כשאני אוכלת. האם זה קשור לכדורים שאני לוקחת (פרדניזון)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו.. - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    11/05/2011

שלום,
    ל לא בהכרח. יתכן על רקע חסר ויטמינים או טיפולים אנטיביוטיים, במידה וקיבלת לאחרונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו