עזרה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• עזרה
    עמית
    22/05/2011

שלום , אני בן 18 וחצי ופעם הייתה לי סוג של אסטמה / ברונכית - כרגע סובל מזה ברמה קלה ואפילו לא סובל כלל ( לא ידוע עדיין, סובל משיעול כרוני )
    כאשר אני נוגע במקום בחזה , ממש איפה שהלב / הריאה השמאלית . יש מקום כזה שאם אני לוחץ הוא כואב לי אחרי כמה לחיצות. כמו מן עצב כזה שכואב. המקום גם כואב לי קצת שאני עושה אימון כח בתנוחה מסוימת - מקבילים , עלייה וירידה. בנוסף אם אני שוכב על יד ימין ויד שמאל כזה צמודה לחזה ממש . אז שאני קם המקום כואב לי כאילו הוא נתפס ושאני קם הוא משתחרר.

התיאור מאוד קשה במילים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לצין

עמית
    22/05/2011

יש לציין שגם ככה בצד הימני של החזה, אך אני חושב שזה כמו שריר תפוס..
    אני מרגיש את זה הרבה זמן, אני מעריך שנה, אולי יותר. לא כזה מפריע לי ועושה מאמצים וספורט ברמה גבוהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לצין - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    23/05/2011

שלום,
    הכאב שלך נשמע ממקור של דופן החזה: שריר או עצם. יש להבדק + בדיקות לפי הצורך. אין קשר לאסתמה. בלי קשר לכאב רצוי שתבצע תפקוד ריאות אחרי כל כך הרבה שנים רק לוודא שהריאות פועלות כראוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - עזרה

עמית
    23/05/2011

עשיתי תפקודי ריאות פעמיים השנה , פעם אחת בשביל הצבא הכל תקין. בפעם השנייה סבלתי משיעול כרוני ולכן עשיתי - שם הייתה חסימה ממש ממש קלה ללא תגובה למרחיבי סימפונות - תפקודי ריאה שליילים - תקין.

אז מה אתה ממליץ? לאיזה רופא לגשת? האם יש לחשוש ממשהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - עזרה - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    24/05/2011

שלום,
    אם הכאב נמשך ומטריד פנה לאורטופד או לראומטולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו