לרופאי הפורום שאלה ברשותכם.

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• לרופאי הפורום שאלה ברשותכם.
    רויטל
    24/05/2011

אני בחורה בת 35 לרוב בריאה.לפני כשנתיים ילדתי את בתי הקטנה בסוף ההריון התחילו להופיע סימנים של קושי בנשימה,ומאז זה לא פוסק,בפנייתי לרופא המשפחה הוא שלח אותי למומחה ריאות וצילום חזה,הבדיקות יצאו תקינות.ואני עדיין מתקשה לנשום,אני כל הזמן מנסה למלא את ריאותיי באוויר וזה לא ממש מצליח,ככול שאני לוקחת אויר לריאות אני מתעייפת כאילו רצתי מרתון. בכל פעם שאני מנסה להכניס אויר אני מרגישה שאין אויר כאילו שהאויר נגמר, זה לא משהו שחולף זה קבוע שם זה נמצא שם,אין הפסקות או הפוגות שזה ממש מתיש אותי ומשבש את שגרת חיי,אשמח לעזרתך/תגובתך לאן לפנות,מה הסיבה לכך,בקיצור הכוונה.
    בתודה מראש על תגובתך רויטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאי הפורום שאלה ברשותכם. - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    25/05/2011

שלום,

לקוצר נשימה סיבות אפשריות רבות. התלונות כפי שאת מתארת אופיניות יותר לקוצר נשימה שעל רקע לחץ נפשי אך כמובן יש לשלול סיבות גופניות לפני איבחון שכזה. עלייך לפנות לרופא ריאה שיבצע סדרת בדיקות בכדי לאבחן את הסיבה המדוייקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך

רויטל
    25/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו