מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר שבתאי ורסנו
- גמילה ממשאפים וסינגולייראורי28/05/2011
שלום אני בחור בן 30 לאחר 5 שנים רצופות בשימוש במשאפים סרטייד דיסקוס ופליקסונייז לאף וכדורי סינגולייר והטבה במצב האסטמה לאחר תפקודי ריאות שיצאו תקינים הפסקתי את השימוש בהם בעצת רופא אלטרניטבי. הגמילה הייתה במכה אחת ושבוע לאחר אני מרגיש תופעות של חרדות קשות וכמו תחושת ירידת לחץ דם ועילפון ודופק מהיר והרגשה מוזר מאוד רציתי לדעת האם אלה התסמיני גמילה של התרופות וכמה זמן עד שהם באמת מתנקים מהגוף ואני יחזור לעצמי?
בקשר למצב האסטמה המצב בסדר גמור אין התקפים ואני נושם טוב .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גמילה ממשאפים וסינגולייר - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו29/05/2011שלום,
פחות סביר שמדובר בתסמיני גמילה. כדאי לחזור על תפקודי ריאה לאחר שכבר הפסקת את כל הטיפול. כמומ כן יש לבררה (דרך רופא המשפחה או אנדוקרינולוג) אם לא מדובר באי-ספיקה אדרנלית על רקע שימוש ממושך במשאפי סטרואידים והפסקה. תופעה כזו תתכן אם כי היא לא שכיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)