מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינויים ברונכיאקטטים בריאות.אלינור02/06/2011
שלום לכולם.
אני בת 20 לא מעשנת,(פעם עישנתי נרגילה תקופה קצרה) עשיתי CT ריאות עקב חירחורים קבועים ונקבע שיש לי שינויים ברונכיאקטטים מפוזרים בשתי הריאות.
אין לי מושג ממה זה התחיל ..
אני קצת בלחץ מזה שהרופא ריאות קרא לזה "מחלה" ובעיקר מזה שאין לזה טיפול כמו שהבנתי..
אשמח ממש אם תוכלו לומר לי עוד דברים על זה ,אם יש פתרונות,ואם זה לכול החיים??
מחכה בקוצר רוח(תרתי משמע) לתשובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין02/06/2011ברונכיאקטזיות הינן סימפונות מורחבים שבהם קיימת הפרעה לפינוי הפרשות ולכן זה מקום עם סיכון להתפתחות זיהומים (דלקות זיהומיות בדרכי אויר ורקמת ריאה). קיימות סיבות רבות להתפתחות ברונכיאקטזיות ולעיתים דרוש בירור נוסף כדי לגלות סיבה של מקרה פרטני.
ברונכיאקטזיות עצמן אינן דורשות טיפול אך במקרים בהם מפתחים זיהום פעיל (תסמינים של חום, שיעול עם כיח צבעוני ) יש לקחת טיפול אנטיביוטי לתקופה של שבועיים או שלוש. לצורכי מניעת זיהומים יש לבצע חיסון נגד שפעת כל שנה וגם חיסון PNEUMOVAX .
המשך בירור/טיפול בהמשך לפי שיקולו של רופא ריאות יועץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)