מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול חזק מאוד והרגשת "שורף" בחזהווו12/06/2011
שלום רב,
אני בת 23, מעשנת, לרוב בריאה מעבר לעובדה שאני סובלת מאלרגיות בעיניים ומטופלת בכדורי אלרגיה "אריוס".
בעייתי התחילה לפני שבועיים- התחיל לי שיעול חזק (תחילה עם מעט ליחה אך לאחר שלקחתי כמה כדורים של נורופן קולד הפסיקה הליחה) הרגשה ששורף לי באזור החזה, בנשימה. השיעול מתגבר עם השעות- עד שמגיע לשיאו באזור הלילה (אני קמה כמה פעמים בלילה משיעול של אלא נפסק) עד כי מרוב שיעול פעמים אחדות הקאתי. אציין כי לא היו לי כאבי גרון, חום וגם לא נזלת רצינית.
ביום חמישי האחרון, לאחר שבוע וחצי של סבל במהלכוסיימתי 2 בקבוקי סירופ לשיעול וסוכריות מיוחדות נגד שיעול, הלכתי לרופאת המשפחה, שאמרה שהיא חושדת שזו אלרגיה- נתנה לי טיפול באוגמנטין 875, טיפות אף, סירופ לשיעול 3 פעמים ביום ומשאף- ונטולין. היא ביקשה שאם המצב לא משתפר עד היום (יום ראשון) שאחזור אליה.
המצב לא השתפר, גם לא בקצת אך הבעיה היא שאני סטודנטית והתחילה תקופת המבחנים- עובדה שלא מאפשרת לי להגיע אליה. בבקשה עזרי לי אני אובדת עצות!
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין14/06/2011לסיבות קיימות סיבות רבות: תהליך זיהומי בדרכי אויר עליונות או תחתונות , גורם לא זיהומי (תופעות של נזלת אלרגית או אסתמה) . במידה ואין הטבה תוך מספר שבועות כולל העדר שיפור אחרי טיפול ראשוני , יש לחזור לרופא המשפחה . לפי שיקולו הקליני וממצאים בבדיקה גופנית ניתן לשקול ביצוע צילום חזה , בדיקת א.א.ג , ביצוע תפקודי ריאות (ספירומטריה) , בדיקות דם (כולל סרולוגיה לשעלת) . המשך דברים לפי שיקול רופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ווו14/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)