מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה יש לי?קרן06/01/2008
אני בחורה בת 32, בריאה מאוד. אני מצוננת כבר שבוע, דקסמול קולד לא עוזר. יש לי שיעול חזק מאוד כל התקופה וגם הוא לא עובר. כמה פעמים ביום יש לי התקפים חזקים של שיעול. חום נמוך כל התקופה 37.7. יש לי צפצופים בנשימה. אין עבר של אסטמה או מחלות ריאות. לפני יומיים התחילו כאבים חזקים מאוד ובעוצמה יציבה מתחת לחזה באיזור הריאה השמאלית (כאבים שמונעים ממני גם שינה בלילה). בנשימה עמוקה או בשיעול הכאבים חזקים ביותר. כואב לי כשאני שוכבת, כשאני יושבת ובכל תנועה שאני עושה. אני מעשנת לא כבדה. אין הקאות. שילשולים התחילו היום ויש גם כאבי אוזניים.הייתי אצל שני רופאי משפחה-אחד אמר שזה כנראה קרע בריאה בעקבות השיעול והשני אמר שייתכן שזה אוויר שנכלא בין הריאה לצלע. שלחו אותי לצילום שהפריך את ההשערות.
בצילום חזה נאמר לי שהכל תקין. הרופא בבית חולים טוען שזה כאב בעצם וזה יעבור ואני מאוד לא סומכת על התשובה הזאת.
יש לך רעיון מה זה יכול להיות? איזה בדיקות אני צריכה לבקש לעשות?
בתודה מראש-קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה יש לי?
ד''ר שבתאי ורסנו07/01/2008שלום,
קרוב לודאי שחלית בברונכיטיס חריפה וירלית או חיידקית לא-טיפוסית. אם אכן צילום חזה לחלוטין תקין הרי שהייתי ממתין ועוקב אחר החום ויתר התופעות ונעזר באקמול צינון וכו'. ניתן גם להתחיל טיפול באנטיביוטיקה מסוג רוקסו המתאימה לזהומים אטיפיים. התייעצי והיבדקי שוב על ידי רופאך.
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

