מה יש לי?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• מה יש לי?
    קרן
    06/01/2008

אני בחורה בת 32, בריאה מאוד. אני מצוננת כבר שבוע, דקסמול קולד לא עוזר. יש לי שיעול חזק מאוד כל התקופה וגם הוא לא עובר. כמה פעמים ביום יש לי התקפים חזקים של שיעול. חום נמוך כל התקופה 37.7. יש לי צפצופים בנשימה. אין עבר של אסטמה או מחלות ריאות. לפני יומיים התחילו כאבים חזקים מאוד ובעוצמה יציבה מתחת לחזה באיזור הריאה השמאלית (כאבים שמונעים ממני גם שינה בלילה). בנשימה עמוקה או בשיעול הכאבים חזקים ביותר. כואב לי כשאני שוכבת, כשאני יושבת ובכל תנועה שאני עושה. אני מעשנת לא כבדה. אין הקאות. שילשולים התחילו היום ויש גם כאבי אוזניים.הייתי אצל שני רופאי משפחה-אחד אמר שזה כנראה קרע בריאה בעקבות השיעול והשני אמר שייתכן שזה אוויר שנכלא בין הריאה לצלע. שלחו אותי לצילום שהפריך את ההשערות.
    בצילום חזה נאמר לי שהכל תקין. הרופא בבית חולים טוען שזה כאב בעצם וזה יעבור ואני מאוד לא סומכת על התשובה הזאת.
    יש לך רעיון מה זה יכול להיות? איזה בדיקות אני צריכה לבקש לעשות?
    בתודה מראש-קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יש לי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יש לי?

ד''ר שבתאי ורסנו
    07/01/2008

שלום,
    קרוב לודאי שחלית בברונכיטיס חריפה וירלית או חיידקית לא-טיפוסית. אם אכן צילום חזה לחלוטין תקין הרי שהייתי ממתין ועוקב אחר החום ויתר התופעות ונעזר באקמול צינון וכו'. ניתן גם להתחיל טיפול באנטיביוטיקה מסוג רוקסו המתאימה לזהומים אטיפיים. התייעצי והיבדקי שוב על ידי רופאך.

בברכה,
    ד"ר שבתאי ורסנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו