כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאבים

מנהל הפורום

ד``ר גד לוטן
ד"ר גד לוטן
לקביעת תור אצל ד"ר גד לוטן ללא פרסום בפורום
 
  • כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאבים
    שיראל
    08/10/2020

    שלום ד"ר,
    אני הייתי לפני שבועיים מאושפזת במחלקת אם ועובר בבלינסון ברקע f.m.f
    הגעתי עם כאבים חזקים בחזה ולאחר בדיקות התגלה שזה אבנים בכיס המרה .
    החליטו לעשות ניתוח כריתת כיס מרה בשבוע 29
    בזמן הניתוח התגלה כי כיס המרה הוצא בזמן כי היה כבר טפוח
    השתחררתי לבית מהאשפוז לאחר יומיים .
    סבלתי מכאבים מטורפים לאחר הניתוח כמובן שהבנתי שאני אחרי ניתוח ולא התלוננתי לאחר שהפלסטרים של הניתוח ירדו מהמקלחות הבחנתי שתפר אחד מתחיל התפתחות של זיהום כי הפריש מוגלה צהובה ואודם מסביב ונפיחות .
    כמובן שהגעתי למיון שוב לוודא כירוג לא בדק אותי אלא רק רופא נשים במיון נשים ונתן מרשם של אנטיביוטיקה.
    לאחר אנטיביוטיקה של שבוע אני לא רואה שיפור המצב רק מחמיר וכאבים בלתי פוסקים בזמן שהתפרים האחרים כבר החלימו בכמה ימים האחרונים זה מלווה גם בכאבי ראש מטורפים וסחרחורות.
    לא יודעת האם יש טעם ללכת למיון כבר נמאס לי ללכת כל פעם למיון כרגע שבוע 31 האם זה יכול להזיק לעובר ומה עלי לעשות ?



    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לאחר ניתוח כיס מרה

    ד''ר גד לוטן
    08/10/2020

    לא ברור לי מאיזה טרוקר הצילום אך זיהום אין שם. יש תגובה לריפוי והמצב הגרוע ביותר שתהיה צלקת לא יפה. יכולה לשים על הפצע משחה עם סטרואידים ואנטיביוטיקה מקומית . מאחל המשך הריון מוצלח ותקין.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


