מידע רפואי
פורומים
- אקנה-רוזציאה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- הפרעות שינה ועייפות
- הפרעות שינה תינוקות, הפרעות שינה ילדים
- התפתחות תינוקות
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- קרדיולוגיה ילדים
- פיברומיאלגיה
- מחלות חניכיים
- דיכאון אחרי לידה
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- אוסטאופורוזיס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` חיים ראובני
מומחה לרפואת עור ילדים ואסתטיקה פרופ` חיים ראובני הינו בוגר הטכניון בחיפה. רופא עור, מתמחה בטיפולים אסתטיים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים. בנוסף, לאבחון וטיפול במחלות עור בכל הגילאים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים.
מנהל הפורום

- כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאביםשיראל08/10/2020
שלום ד"ר,
אני הייתי לפני שבועיים מאושפזת במחלקת אם ועובר בבלינסון ברקע f.m.f
הגעתי עם כאבים חזקים בחזה ולאחר בדיקות התגלה שזה אבנים בכיס המרה .
החליטו לעשות ניתוח כריתת כיס מרה בשבוע 29
בזמן הניתוח התגלה כי כיס המרה הוצא בזמן כי היה כבר טפוח
השתחררתי לבית מהאשפוז לאחר יומיים .
סבלתי מכאבים מטורפים לאחר הניתוח כמובן שהבנתי שאני אחרי ניתוח ולא התלוננתי לאחר שהפלסטרים של הניתוח ירדו מהמקלחות הבחנתי שתפר אחד מתחיל התפתחות של זיהום כי הפריש מוגלה צהובה ואודם מסביב ונפיחות .
כמובן שהגעתי למיון שוב לוודא כירוג לא בדק אותי אלא רק רופא נשים במיון נשים ונתן מרשם של אנטיביוטיקה.
לאחר אנטיביוטיקה של שבוע אני לא רואה שיפור המצב רק מחמיר וכאבים בלתי פוסקים בזמן שהתפרים האחרים כבר החלימו בכמה ימים האחרונים זה מלווה גם בכאבי ראש מטורפים וסחרחורות.
לא יודעת האם יש טעם ללכת למיון כבר נמאס לי ללכת כל פעם למיון כרגע שבוע 31 האם זה יכול להזיק לעובר ומה עלי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח כיס מרה
ד''ר גד לוטן08/10/2020לא ברור לי מאיזה טרוקר הצילום אך זיהום אין שם. יש תגובה לריפוי והמצב הגרוע ביותר שתהיה צלקת לא יפה. יכולה לשים על הפצע משחה עם סטרואידים ואנטיביוטיקה מקומית . מאחל המשך הריון מוצלח ותקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ניתוח כיס מרה לפרוסקופי ודימום מהטבור
5 ימים לאחר ניתוח כיס מרה ונפיחות באיזור הטבור
הרדמה מקומית בניתוח פלסטי האם זה מסוכן
לאחר ניתוח כריתת תוספתן לפרוסקופי
כאבים בחתך הניתוחי לאחר 6 ימים
דלקת וניתוח תוספתן בת 70
כאבים חזקים בחלק העליון של הבטן
כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאבים
בקע אפיגסרטרי בגיל חמש ואפשרויות ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?