בדיקת 20,000 הרץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת 20,000 הרץ
    אור
    07/01/2008

אני אחרי אישפוז בגלל וירוס ודלקת באוזן וירידה בשמיעה + נוזלים. באוזן שמאל. קבלתי סטרואידים ואנט' .כיום השמיעה היא תקינה באוזן ימין ובאוזן שמאל שבה היתה הירידה יש הולכה עצבית ובכל זאת כשהרופא ביקש לפמפם אוזן שמאל לא נפתחת לגמרי ויש תת לחץ.
    מידי פעם יש סחרחורות אבל השמיעה הרבה יותר טובה ואין לחצים ..
    למה הוא ביקש לבצע בדיקה בתדרי 20,000 ? מה כבר אפשר לגלות?
    האם עכשיו כשאין וירוס או דלקת והשמיעה פחות או יותר תקינה קיים סיכון ששוב במצב של מחלה הירידה תרד? או שהמצב אליו הגעתי ישאר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת 20,000 הרץ

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

אור
    09/01/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמיעה

ד''ר אביגיל ארד
    11/01/2008

לעיתים גם כשאנחנו לא רואים נוזלים כבר, יש עדיין איזו בצקת באוזן תיכונה והאוזן מרגישה אטומה עוד זמן מה. אם נאמר לך שעצב השמיעה תקין אז הוא תקין ותצטרך להתאזר בסבלנות. אינני יודעת מה משמעות הבדיקה ב 20000 הרץ . שאל את הרופא שלך. אולי הקולגה שלי יודע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו