מידע רפואי
פורומים
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- תאומים ושלישיות
- רפואת שיניים לילדים
- קרינה סלולרית, סרטן
- פדיקור
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- הסרת שיער ואפילציה
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- דיקור סיני
- אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- מיאסטניה גרביס
- אוסטאופורוזיס
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר שרגא וקסלר
גניקולוג נשים בכיר מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגברפרופ` אבירם נצר
מנתח א.א.ג, ראש וצוואר פרופ` אבירם נצר סגן מנהל לשעבר של מחלקת א.א.ג ניתוחי ראש וצוואר, רמב"ם. פרופ` נצר משנה קליני בפקולטה לרפואה בטכניון. פרופ` נצר בעל התמחות במחלות א.א.ג וניתוחי ראש וצוואר במחלקת א.א.ג. ברמב"ם. פרופ` נצר מקבל לקוחות פרטיים, מכבי, כללית מושלם בקליניקה שבשדרות בן גוריון 4, חיפה.
- בעיה באף, צריך את עזרתכםבן20/05/2022
היי,
צריך את עזרכתם, התחיל לי דבר כזה לפני כמה חודשים בזמן מאמאמץ או שאני מסתובב בשמש שורף לי באף, (צירפתי תמונה + סימנתי את האזור), בזמן ששורף לי באף גם שורף לי בגרון והפה והגרון מתחילים להיות מיובשים, !זה תחושה מאוד לא נעימה שאני מנסה לנשום דרך האף נשימה עמוקה אני לא מצליח כאילו משהו סגור לי והאף מרגיש מיובש, אחרי שאני יושב כמה דקות באוויר נרגע לי ואז אני יכול לנשום רגיל. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון טען שיש לי מחיצה עקומה רצה לעשות לי בדיקת עם מצלמה התנגדתי כי זה לא נעים, יש למישהו רעיון מה לעשות? ואיזה בדיקה לבצע בכדי לבדוק? אני קצת חושש מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בעיה עצבית וכן הולכתית-אפשרות לניתוח את ההולכתיתיצחק18/05/2022
שלום
יש לי בעיה עצבית וכן בעיה הולכתית המוגדרת כחמורה שאלתי היא האם אפשר לנתח את הבעיה ההולכתית כדי לשפר אפילו במעט את השמיעתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דלקת גרון ודלקת שקדיםRaed Khoury18/05/2022
מה יכול לעזור לחולה עם דלקת גרון שנוטל אנטיביוטיקה? איזה תרופות ותכשירים יכולים להקל על הבליעה והפחתת הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לחץ באוזן אחרי טיפול בטיפות אגיסטןערן14/05/2022
רופא אאג אבחן אצלי פטריה ב 2 האוזנים
מטפל ע"י טפטוף 3 טיפות איגסטן 3 פעמים ביום
) צמר גפן ווזלין בזמן מקלחת(
אחרי יומי טיפול הפסיקה אמנם יציאת נוזלים מהאוזן.אבל מרגיש כאילו האוזן סתומה, ואף לחץ מבפנים.
מה לעשות? זה טבעי? זה ישתחרר מעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בלוטת לימפה שלא חוזרת לגודלה הטבעילאן10/05/2022
שלום לאחר חיסון קורונה בלוטת הלימפה של בצוואר התנפחה וכאבה מאד ולאחר יום יומיים עבר הכאב אך הנפיחות נשארה והבלוטה יותר גדולה מהמקבילה לה זה נורמלי שהבלוטה לא תחזור לגודל טבעי ( זה כבר כמה חודשים ככה )
חזרו אליי למייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אדנואיד מוגדל ואופן טיפולדויד02/05/2022
שלום בן 33
בביקור אצל רופא א.א.ג אובחן שקד שלישית מוגדל. עניתי בחיוב לשאלה האם אני נוחר בלילה והופנתמ למעבדת שינה. רציתי לשאול האם שקד שלישי מוגדל אצל מבוגר מחייב כריתה שלו? האם אפשר לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית? והאם תרסיס סטרואידי יכול להקטין חזרה את השקד השלישי?
בתודה
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שינוי פתאומי בשמיעהייי01/05/2022
שלום ד"ר.
ברקע מנותחת סטפדקטומי, שתלים בשתי האזניים (2004,2006).
לאחרונה חווה חזרה של קושי בהבנת דיבור בסביבה רגילה(שאינה חדר בדיקות מבודד). בדיקת שמיעה שנעשה לפני שבוע תקינה למעט ירידה קלה בשתי האזניים.
בימים באחרונים יש שינוי פתאומי באוזן שמאל בלבד. ישנה רגישות קיצונית לקולות, הצלילים נשמעים שונה, מזוייפים, ובשיחת טלפון הבחנתי שהקול נשמע חלש ורועש(כמו דיסטורשן/רדיו לא מכוון). אין צינון/מחלה/חבלה כאבים או תחושת נוזלים, אבל כן מרגישה כאילו האוזן מעט אטומה והטינטון בה מוגבר וכאמור מגיבה בקיצוניות לשמע בסביבתה.
יש לציין שבנוסף מאובחנת עם טרשת נפוצה.
לצערי התור הכי קרוב שהצלחתי למצוא לרופא א.א.ג רק באמצע החודש הבא, ולכן אשמח לעזרתך ולחוות דעתך, מה עלי לעשות? מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - סיטי אוזניים וחומר הזרקהלימור28/04/2022
הופנתי עי א.א.ג לסיטי אוזניים עצמות טמפורליות חשד לחלון שלישי.עם שאלה לרדיולוג ... מבקש שחזורים אלכסוניים במקבילים לתעלות החצי מעגליות. האם בדיקה זאת מצריכה הזרקת יוד או חומר ניגוד? אני אלרגית ליוד ולכן שואלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לאחר ניתוח אף האף חוזר לחוזק שלו כמו לפני הניתוח ?תומר27/04/2022
שלום דר
לאחר ניתוח אף האף חוזר לחוזק שלו כמו לפני הניתוח ? האף יותר רגיש לשבר? הסיכוי שלו להישבר יותר גדול מאף לפני ניתוח ??
אני עברתי ניתוח יישור מחיצות כי נשבר לי האף לפני כמה שנים והקטנת קונכייה שהפריעה לי במעבר האוויר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הכל תקין חוץ מציסטה סובמוקוזלית פרדהמדיאניתשי26/04/2022
היי
בחודש נובמבר עשיתי סיטי ורשמו מלאות בנזופרינקס הלכתי לאף אוזן גרון ונאמר לי שזה נזלת.
בגלל שהמשכתי להרגיש לא טוב (הזעות לילה קיצניות תחושה כללית לא טובה וחום שבא והולך )
עשיתי פט סיטי בחודש שני
וראו קליטה פתולגית בעוצמה גבוהה בנזופרינקס .
ובשל שיתוק בחצי פנים פעמיים בחודשיים וחולשה בצד השני של הפנים ירידה משמעותית בשמיעה (לאחר בדיקת שמיעה כמובן) ביקשו שיקום שמיעתי ,הקאות וכאבי ראש קשים.
נעשה mri ראש
הכל תקין חוץ מציסטה סובמוקוזלית פרהמדיאנית בגג הנזופרקניקס (שאת זה לא היה רשום בפט סיטי)
ובלוטות לימפה רטרטפרינגאלית.
אשמח לתשובה איך להתקדם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאב חזק בגרון כבר 8 ימיםאדם1422/04/2022
היי יש לי כאב גרון כבר 8 ימים כאילו יש סכינים בגרון קושי בבליעה, הייתי אצל 3 רופאים ונתנו לי שני סוגים של אנטיביוטיקה ונראה שאין שום שיפור כרגע, וגם לקחתי כמה משככי כאבים. מה אפשר לעשות להמשך טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ציסטה קטנה13 מ"מ ברירית נזופרינקסרמי22/04/2022
שלום רב,
בבדיקת MRI עמוד שדרה צווארי אותר ממצאי לוואי שקשור בסינוסים: ציסטה קטנה13 מ"מ ברירית נזופרינקס
האם זה יכול להסביר תופעה של כאבי ראש, דלקת לחמית, דמע ונזלת על רקע של אלרגיה אביבית וכן האם תרסיס אף יכול לסייע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות בדיקת CTאנה15/04/2022
אני מרגישה הרבה כאבי ראש, ברוב הזמן מרגישה סחרחורת ולפעמים קשה לי לעמוד. היו לי בעיות עיניים ועשיתי ניתוח ליזר לפני 9 שנים ומאז אין לי בעיות ראיה. עשיתי CT לפי התוצאות הסינוסים המקסילרים והפרונטלים והספננואידלים מאווררים היטב. יש עיבוי של הקונכה התחתונה משמאל. תאי התמואיד מאווררים היטב. OMC פתוחים ונזופרינקס בדר התקין.
האם יש ממה לחשוש? והאם אני צריכה לעשות עוד בדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פענוח תוצאות engאנונימית06/04/2022
שלום רב, כשנתיים אחרי תאונת דרכים, סובלת מסחרחורות.
בתוצאות בדיקת eng כתוב
ללא נייד ספונטני, תנועה סדקית תקינה, בדיקה אופטוקינטית תקינה, בדיקת דיקס הולפיק תקינה, בדיקה תנוחתית-ניד לימין בכיוון הגוף לימין, בדיקה קלורית חולשת מבוך לימין 50%.
אבקש להבין את המשמעות של התוצאות.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בלוטות לימפה מוגדלותאלון03/04/2022
שלום!
אם יש בלוטות מוגדלות בצוואר ומאחורי האוזן כבר מעל 10 שנים לאחר פציעה ומצב סטטי האם יש סיבה לדאגה? (לאחר בדיקות בעבר הכל נראה תקין)
1) האם בלוטות לימפה לעיתים לא חוזרות למצבן הטבעי או שהן יכולות להיעלם גם אחרי המון שנים?
2) מה ההגדרה של בלוטות מוגדלות? האם זה תקין שאנשים בריאים יכולים למשש בלוטות לימפה או שבמצב רגיל לא ניתן לחוש בהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?