ריח פה רע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח פה רע
    עומר
    02/07/2011

שלום,

לחבר שלי יש ריח פה רע, שניתן להריחו לפעמים אפילו ממרחק של מטר-מטר וחצי. הרבה פעמים קצת לא נעים לי להיות לידו, בגלל הריח (אם כי אני משתדל להתגבר על זה). עם זאת, אני חושב עליו ותוהה האם הדבר לא מפריע לו להכנס למערכות יחסים עם בנות, כשאני משער שהוא לא מודע לזה.

שאלותיי הן:

1) האם יש פתרונות שמסירים כמעט לחלוטין או לחלוטין את הבעיה, ועובדים במרבית המקרים (אם עוקבים אחרי הפרוטוקול הנכון)? אם כן - מהם? בנושא זה אשמח לפירוט (מה לעשות, כמה פעמים ביום, באילו זמנים, איך בדיוק לעשות וכד'), כדי שאפשר יהיה להפוך את זה למשהו שמיישמים בפועל.

2) האם כדאי לו לבצע בדיקות כלשהן?

באותו הקשר - אני שואל עליו אבל גם חושב על עצמי ולא יכול להמנע מהתהייה האם גם לי יש ריחרע מהפה, שאני לא יודע עליו. מה הדרך הטובה לדעת אם לי עצמי יש ריח פה רע? למשל, אם אני שואל מישהו, האם עליי לנשוף עליו כדי לדעת זאת?

תודה מראש!

עומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח פה רע

הוספת תגובה

• ריח פה רע - תגובה

ד''ר רועי הוד
    07/07/2011

ישנן סיבות רבות לריח רע מהפה, חלקן קשורות לאוכל שנתקע בחריצים שבשקדים וכו'. הייתי ניגש לבדיקת רופא משפחה ובמקרה הצורך רופא א.א.ג, במידה והסיבה היא השקדים, יכולים לבצע ניקוי שלהם, שימוש במי פה נוגדי חיידקים וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

עומר
    07/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו