מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זמר - כאבים דחוף!אני07/07/2011
שלום אני בן 20 ושר מזה 10 שנים עברתי פיתוח קול אצל שלושה מורים אחד מהם טנור, אני שר חזק מאוד ויש לי שליטה טובה בשירה. לפני 9 חודשים נשבר קולי במהלך הופעה דבר שלא קרה לי אף פעם ולאחר מכן החלו כאבים בזמן הדיבור והשירה פניתי למומחה אא''ג כשזה ציין שהתאמצתי יותר מדיי ועליי לנח שבוע - שבועיים עשיתי זאת וזה אכן עזר אך רק מעט, פניתי בעזרת ייעוץ מקולגה לשני המומחים הגדולים בת''א לטענתו ד''ר בני נגריס וד''ר משה הראל הראשון זיהה נפיחות ודלקת של מיתרי הקול וטען שזה נגרם כתוצאה מרפלוקס ונתן לי כדורי אומפרדקס ( הוא בדק אותי באמצעות סיב אופטי ) , וציין שזה יעבור תוך שבועיים, זה לא עזר ופניתי אליו שוב לקראת הופעה שנסגרה בקהילת יהודי מקסיקו בחנוכה, הוא נתן כדורים מיוחדים שאביו ישראל נגריס רקח והם אכן עזרו אך לאחר מכן זה שוב חזר התייאשתי ממנו ופנתי לד'ר משה הראל שזיהה שוב דלקת של מיתרי הקול ושלח אותי לעשות אניהציות ( זה בחדר הסמוך לחדר שלו במרפאה ) ובנוסף לקלינאית תקשורת אחרי 10 טיפולי אנילהציות זה עזר מעט, ואחרי 4 שיעורי דיבור אמרתי לעצמי שזה די מגוחך שמלמדים בנאדם שעבר פיתוח קול אצל טנור ועוד שני מורים מקצועיים ללמוד לדבר מחדש שהרי אני עוסק בכך כל חיי ומתפרנס מזה. אחרי כל שפיכת הכספים האלו בהמלצת רופאת משפחה עברתי בדיקה של בלוטת התריס והימפה הכל נמצא תקין היא נתנה מתכון של גוגל מוגל שתיתי מזה לפני 3 חודשים רותח בטעות לא ידעתי שאסור פניתי אלייה לרופאת המשפחה והיא אמרה שזה אסור וזה גרם נזק אך לא הרס את המיתרים. פניתי לרופא אא''ג אחר ד'ר מרטין לנדר שזיהה דלקת של מיתרי הקול ונתן לי אנטיביוטיקה בה השתמשתי שבוע בדיוק בתוספת כדורי הומווואקס. חושב לציין שאני סובל מכאבים כשאני מדבר ושר אך אני לא צרוד בכלל פשוע כואב מאוד! כשאני מדבר פחות וכשאני שר יותר. חשוב לציין שאני מתפרנס מזה שנים אמי הייתה זמרת וכך גם אבי , אני מאוד מיואש ומוכן לשלם כל סכום שרק יבקשו כדי להחזיר את עצמי למסלול ללא כאבים. נ.ב אני עדיין שר חזק ועוצמתי וסוגל לרדת לנמוכים אך כואב לי פשוט כך.בבקשה עיזרו לי אף פעם לא הרגשתי כך אני ממש במצוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ?!
אני08/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמר - כאבים דחוף! - תגובה
ד''ר רועי הוד08/07/2011לאחר קריאה מדוקדקת של סיפורך, אין לי הרבה מה להגיד פרט לכך שהיית אצל רופאים מצויינים, ללא בדיקה שלך אין לי אפשרות לדעת אם קיימת בעיה ואם כן קיימת איך לטפל בה. אתה מוזמן לפנות למרפאתנו בבי"ח בילינסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?