מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?הילה12/07/2011
שלום רב,
ראשית אציין כי אני בשליש הראשון להריוני.
בסופה"ש האחרון ביצעתי משטח מהיר לסטרפטוקוקוס ובמקביל משטח שנשלח למעבדה.
המשטח הרגיל היה חיובי, קרי, פס כחול כהה ופס אדום בהיר ועל סמך הבדיקה התחלתי ליטול אנטיביוטיקה. יצויין כי יומיים היה לי חום גבוה מ39 מעלות ושקדים מכוסים תפליט מוגלתי שגרמו לבליעה לכואבת מנשוא.
היום קיבלתי את תוצאות המעבדה שציינו כי הפלורה רגילה! מה זה אומר? שהדלקת המוגלתית היתה ויראלית ושתוצאות המשטח המהיר היו שגויות?? להמשיך עם האנטיביוטיקה? חשוב לי לברר את מחולל המחלה נוכח העובדה שאני בהריון- מה עלי לעשות? האם יש חשש לCMV?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות? - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011זה שיש פלורה רגילה לא אומר שאין חיידק, אולי המשטח נלקח ממקום בו לא היה מצוי חיידק. אם גם היה חום ותפליטים על השקדים הייתי ממשיך אנטיביוטיקה למשך שבוע סה"כ. מקווה שקיבלת אנטיביוטיקה מתאימה להריון(מוקסיפן, אוגמנטין, דלצין וכו'.) לגבי CMV, הבדיקה היא בדיקת דם בה בודקים נוגדנים בדם, את זה יש לשאול את הרופא המטפל או הגניקולוג שמבצע את הבדיקות הללו באופן רגיל במהלך הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

