הרגשת תזוזות מוזרות בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת תזוזות מוזרות בראש
    מיכל
    14/07/2011

שלום, אני בת 27, ובמשך שבוע אני מרגישה מעין תזוזות בראש, לא ממש סחרחורת, יותר הרגשה שכאילו משהו זז בראש , מעיין נענוע של הראש. על מה הדבר יכול להצביע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת תזוזות מוזרות בראש

הוספת תגובה

• הרגשת תזוזות מוזרות בראש - תגובה

ד''ר רועי הוד
    16/07/2011

אין לי מושג אך לא נשמע מדאיג, אם ממשיך תפני לרופא מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיכל
    16/07/2011

האם ייתכן שתופעה זו של תזוזות ונענוע הראש מצביעה על דלקת באוזן? לעיתים בערב יש לי כאבים ממש קלים באוזן שמאל, הנחיר השמאלי שלי נסתם כשאני הולכת לישון בלילה, לפעמים אני מרגישה גם מעיין נידנוד בהליכה , ריחוף כזה, כמו כן פעם בכמה זמן יש סיחרור קל לשתי שניות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר רועי הוד
    16/07/2011

יכול להיות וקיימת דלקת אוזן תיכונה, בעיקר אם יש אטימות, כאבים, לפעמים סחרחורת, אף סתום וכו'. על כן אני ממליץ ללכת לרופא א.א.ג לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו