מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובות אולטרסאונד בלוטות רוק, בלוטתענת14/07/2011
שלום.
תשובות האולטרסאונד לא תקינות. אני מאוד מודאגת. מבקשת את הייעוץ שלכם
להלן התשובות:
בלוטות הרוק בגודל ומרקם תקינים
בלוטת המגן בגודל תקין, המרקם הומוגני, הווסקולריות רגילה.
באונה השמאלית קשרית סולידית עם הסתיידות בתוכה, מעט וואסקולרית. גודלה 11*9.5*7 מ"מ: הקשרית מוכרת עם דינמיקה קלה.
בתחנה III- IV מימין, סמוך לוריד היוגולרי, נצפה מבנה היפו-אקואי כנראה סולידי סגלגל בגודל 30*12*7 מ"מ, צירו הארוך במנח סאגיטלי. ללא הסתיידות. עקב הסמיכות לוריד, קשה לקבוע אם קיימת זרימת דם בתוכה. אין לממצא מרכז אקוגני. טיב הממצא אינו ברור. בלוטת לימפה?אחר?
דרושה הפניה לייעוץ א.א.ג על מנת להחליט על המשך הבירור (ביופסיה תחת US?) פרט לכך, לא נצפו בלוטות לימפה מוגדלות או גושים בצוואר הקדמי
האם כדאי במצב כזה לעשות ביופסיה? האם זה לא מסוכן? זה סמוך לוריד...
אני בפחדים איומים מאז שקיבלתי את התשובה וזקוקה לייעוץ מקצועי (אני בת 34) ואגב, אני מרגישה את הגולה הזאת בצוואר בימין כבר שנתיים וחצי לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות אולטרסאונד בלוטות רוק, בלוטת - תגובה
ד''ר רועי הוד16/07/2011בלוטה בגודל 3 ס"מ בצוואר גם אם היא סמוכה לוריד, צריכה בירור. הייתי מתחיל בניקור תחת סונאר, ככה יהיה אפשר לדעת יותר בביטחה שלא מנקרים את הוריד. האם הממצא בבלוטת המגן נוקר? אם לא יש גם לנקרו. ללא תשובת ניקור קשה לדעת במה מדובר (בלוטת לימפה תגובתית/דלקתית, גידול שפיר וכו').
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מבצע את הפעולה הזאת? א.א.ג?
ענת16/07/2011האם עושים את זה בהרדמה? בבי"ח?
אם זה מתגלה כמשהו לא מסוכן, האם משאירים את זה שם או מוציאים? זה כן גורם לי לכאבים באיזור האוזן ולוחץ והCRP גבוה. האם זה יכול לגרום לדלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מבצע את הפעולה הזאת? א.א.ג? - תגובה
ד''ר רועי הוד18/07/2011עם CRP מוגבר כנראה וזה לא משהו שומני. יכול להיות זיהומי/דלקתי. מי שמבצע את הבדיקה הוא פתולוג (ציטולוג) או מומחה רנגטן אם זה תחת סונאר. גשי לרופא מטפל שיפנה אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הממצא הזה יכול להיות שומן?
ענת17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?