לחצים טיקים וכאבים באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחצים טיקים וכאבים באוזן
    ערן
    17/07/2011

לד'ר שלום רב.
    אני בילדותי הייתי סובל מדלקות חוזרות באוזננים עד שבבית חולים שנידר עברתי 2 ניתוחים, 1 בכל אוזן.(ניתוחי שחזור עור תוף ומסטאויד דקטומי בעקבות צ'יסטה) תמיד היה לי מין הרגשה שאני מפהק או שבולע רוק כמו משו שנתפח בשתי האוזניים רעש מוזר כזה ושהייתי נוגע באוזן זה היה מציק אפילו כואב... וכדי שהתופעה המוזרה הזאתי לא תציק לי הייתי פשוט שואף אוויר וסותם את האף וואת הפה, ככה זה היה מסתדר לזמן מה.. אחרי שעברתי את הניתוחים התופעה נעלמה לחודש חודשיים ובזמן האחרון ממש מטרידה אותי אני בסך הכל בן-18 והידיעה שזה יילווה אותי במהלך החיים ממש מפחידה אותי.
    אני לא יודע מה לעשות הרופא שלי אומר שהאוזניים נראות תקינות בבדיקות וזה גורם לי להיות עצבני ואני ממש בפרנויה מזה. בבקשה מבקש עצה או בדיקה כי ממש לא יודע מה לעשות!!
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחצים טיקים וכאבים באוזן

הוספת תגובה

• הוספה+

ערן
    17/07/2011

שחכתי להוסיף שמזה חודשיים האף שלי סתום ומנוזל וותמיד היה לי בעיות עם האף...
    הביאו לי כל מיני תרופות נגד אלרגיה לפתיחת האף ושודמבר לא עוזר...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחצים טיקים וכאבים באוזן - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/07/2011

קשה לי לענות ללא בדיקה. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיזה ניתוחים בדיוק עברת, אם עברת את הניתוחים בשניידר בטח התיק שלך שם, אם אתה עדיין מתחת לגיל 18- פנה למרפאת א.א.ג בשניידר שאולי יוכלו לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו