תחושה של גולה באמצע הגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה של גולה באמצע הגרון
    נעמה
    17/07/2011

כחודש שאני מרגישה כאילו יש לי גולה באמצע הגרון. ההרגשה בעיקר בזמן בליעה.
    הייתי אצל רופא א.א.ג. הוא הכניס לי צינורית דקה לאף ואיבחן שיש לי עלייה של מיצימרה לגרון. קיבלתי מירשם של omepradex לחודש.
    רציתי לשאול ממה נגרמת התופעה הזאת? האם יש דרך טבעית לטפל בבעיה? כיצד התרופה שקיבלתי פועלת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה של גולה באמצע הגרון

הוספת תגובה

• תחושה של גולה באמצע הגרון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/07/2011

רפלוקס יכול להגרם מהרבה סיבות: השמנה, הריון, סוג אוכל, מחלות פנימיות שונות, תרופות וכו'. דרך טבעית היא להוריד הבמשקל, לאכול לפחות שעתיים לפני שהולכים למיטה, לישון עם ראש מוגבה וכו'. התרופה שקיבלת מורידה את חומציות הקיבה ובכך למעשה משפרת את הממצאים שיש בגרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

נעמה
    23/07/2011

בס"ד
    ד"ר הוד, תודה על התשובה.ועוד רציתי לדעת יכול להגרם נזק אם לא אקח את התרופה? (התחושה לא נורא מפריעה לי ואני מעדיפה להמנע מתרופות.)
    שוב תודה, נעמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    24/07/2011

נזק לטווח ארוך יכול להיות ויש רפלוקס משמעותי, בצקת, שינויים במבנה הגרון וכו'. גשי לבדיקת א.א.ג לצורך אבחנה וטיפול בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו