מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת הפרוטיססמדר24/07/2011
לפני בערך חודשיים גיליתי נפיחות מעין גוש בבלוטת הרוק הגדולה בצד ימין .
לאורך כל הזמן כולל עכשיו אין כאבים . ישנה רק נפיחות בבלוטה הזו - בלוטת הפרוטיס .
הלכתי לרופא משפחה ולרופא נוסף שניהם שלחו אותי לבדיקות דם ולמשטח גרון .
המשטח יצא שלילי- כלומר אין חיידק, ובדיקות הדם יצאו תקינות .
קבעתי תור לרופא א.א.ג היא שלחה אותי לאולטראסאונד בצוואר - לפי התמונות נראה שיש גוש - מעין נפיחות בבלוטה אך הכל נמצא תקין, הרופאה לא ידעה מה זה .
היא קבעה לי טיפול נסיוני של צריכת אנטיביוטיקה - מוקסיפן שלוש פעמים ביום במשך עשרה ימים, כי חשבה שיש דלקת בבלוטה .
לאחר עשרה ימים חזרתי לרופאה עם אותה נפיחות ושום שינוי .
עכשיו היא שולחת אותי לאולטראסאונד חוזר בצוואר- באותו המקום, לצורך השוואה - לפני טיפול אנטיביוטי ולאחר טיפול אנטיביוטי .
חשוב לי לציין שאני לא חשה בשינוי בגודל הבלוטה לאחר הטיפול האנטיביוטי .
הרופאה גם ציינה שהיא תשלח אותי לדיקור בבלוטה - ביאופסיה .
אני מאוד רוצה לדעת מה זה יכול להיות, האם זה מסוכן ? האם בכל הזמן הזה, זה יכול להתפתח למשהו רציני ? מה עושים עם זה ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת הפרוטיס - תגובה
ד''ר רועי הוד24/07/2011צריך לשלול גידול שפיר או ממאיר של הבלוטה. סיבות רבות לנפיחות של בלוטת רוק: דלקת, זיהום, מחלה רב מערכתית, גידול שפיר/ממאיר. במידה ולאחר טיפול אנטיביוטי הממצא לא חולף/ במידה והוא נמצא זמן רב, יש צורך בהמשך בירור שכולל סונאר של איזור הבלוטה והצוואר וניקור הממצא לקבלת תשובה ציטולוגית (תאים), רק לאחר מכן ניתן לדון על מהות הממצא ולהחליט כיצד לטפל במידת הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?