מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבנון באף2625/07/2011
שלום,
אני אנסה לבטא את עצמי הכי טוב שאני יכול. זה כנראה תיהיה לך חפירה אבל זה מטען שאני שומר בבטן הרבה זמן, ובאמת שאין לי עם מי לפרוק את זה.
יש לי גבנון באף. אבל משהו בבטן שלי אומר לי שהגבנון לא צריך להיות. זאת אומרת, שהצורה של האף שלי הייתה צריכה להיות אחרת, עם גבנון פחות בולט. אני לא יודע אם הבעיה טמונה בכך שקיבלתי כמה מכות חזקות שזכורות לי באף (ולא זכור לי שטפי דם מסביב לעיניים ודם מהמכות האלה, אבל שוב אלה מכות שזכורות לי, ואחד ההשערות שלי שאולי מכה חזקה בילדות יכול לעוות את האף כשהאף מתפתח בגיל ההתבגרות)..או שאולי הגבנון הזה טמון בכך שאני מרכיב משקפיים מגיל 7, והשערה נוספת שלי היא שהלחץ שהמשקפיים עשה על האף עיוות אותו, כי שוב, המשקפיים מונחות כמעט 24 שעות ביממה כמה שנים טובות כולל גיל ההתבגרות (ולעיתים קרובות אפילו ישנתי איתם)...אני יודע שזה נשמע חפירה והתפלספות, ותמיד אפשר להגיד שאני אלך לנתח את האף וזהו, אבל זה כנראה פאק פסיכולוגי אצלי, ואני חייב לדעת מה הבעיה שגרמה לכך, ורק אז לתקן. כל ההשערות האלה עלו לי מפני שצורת האף הקטנה שלי ובסיס העצם הצר והקטן שלי כאילו ולא מתאימות לגבנון הזה שנראה מסובב מעט הצידה ויחסית בולט (מה שכנראה גורם לסחוס האף שלי להראות לא סימטרי ומסובב גם כן מעט, אולי מסטיה קלה של המחיצה, ואציין שאין לי חסימה נשימתית..)...בבקשה אם אוכל לקבל אימייל שבוא נוכל לדבר פרטית, או הפנייה לרופא שיכול לבדוק אותי ולתת לי מענה לכל השאלות האלה, ואנ ימצטער על החפירה הזו. אבל אני מבקש בתחנונים שתענו לי בסובלנות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבנון באף - תגובה
ד''ר רועי הוד26/07/2011אם אתה חושב שיש גבנון באף וזה מפריע לך אסטטית, גש לייעוץ אצל רופא א.א.ג או פלסטיקאי, אולי יהיה אפשר להוריד רק אותו בניתוח פשוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?