מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשדור11/01/2008
סובל במשך חודשיים מכאב גרון מגרד ומציק בעיקר בצד ימיו והרגשה של אוזן סתומה בצד ימין..
יש לציין שערכתי קורס צלילה מתקדם וכנראה מאז התחילו הכאבים,,,
הייתי אצל אאג והוא אמר שהגרון שלי אדמומי ואין לי כלום באוזן...
מה עוד ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעשות
ד''ר אביגיל ארד11/01/2008לגבי הרגשת אוזן סתומה - יש לבצע בדיקת שמיעה ובדיקת טימפנומטריה (לחצים). לגבי הגרוי בגרון - יש לבדוק לא רק את הלע אלא גם את אזור מיתרי הקול ופתח הושט. אולי יש לך אלרגיה או רפלוקס (החזר מיצי קיבה לגרון) ועוד. תיבדק שוב אצל מישהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנו אותו לרופא לסת
דור12/01/2008הייתי אצל הרופא המומחה לפה ולסת והוא המליץ לי לגשת לרופא של חייל הים בחיפה ...
הוא אמר שכנראה תעלה שמחברת בית באוזן לגרון שנראה לי נקראת חצוצרה נפגעה בצלילה...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתימה
ד''ר אביגיל ארד16/01/2008חצוצרת האוזן לא נפגעת בצלילה. המנגנון הוא בדיוק ההפך. כאשר חצוצרת האוזן לא פועלת היטב יש קושי בהשוואת לחצים בזמן צלילה ואז האוזן נפגעת. השאלה היא האם עשו לך בכלל בדיקת שמיעה מאז כל הסיפור, כולל בדיקת לחצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?