מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנפחות בלוטות לימפה בצווארניר31/07/2011
אני בן 38 בחור בריא רזה וספורטיבי מאד.לפני שבוע לערך החלו להתנפח בלוטות הלימפה בחלקו התחתון של הצוואר ומתחת ללסת בצדדים.
מלווה בחום של 38.0 מעלות (מידי פעם. יורד לאחר נטילת אקמול) כאבי גרון (אין חיידק. ביצעתי משטח), עייפות, תשישות וחסר תיאבון מידי פעם.
רופאת משפחה נתנה לי אנטיביוטיקה. רופא א.א.ג בדק אותי ע"י החדרת צינורית לאף וטען שזה וירוס שיעבור תוך מס' ימים ולקחת אומפרדקס לצרבות שהוא רואה שמדליקות את המקום (סיימתי טיפול נגד חיידק פילורי בקיבה לפני חודש).
מבקש חוו"ד לחומרת מצבי.
האם זה וירוס כדוגמת הנשיקה או סממן למשהו חמור הרבה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות בלוטות לימפה בצוואר - תגובה
ד''ר רועי הוד01/08/2011לפי תיאור בהחלט יכול להיות משהו ויראלי. בדיקות דם רגילות כגון ספירת דם או בדיקות יותר מקיפות למחלת הנשיקה יכולות לתת אינפורמציה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשתות תה של זעתר טיבעי.:
שרה03/08/2011לקנות צמח או לקנות במכולת, זעתר טיבעי.
לקחת 5 ענפים טריים שיש עליהם את העלים, למזוג על זה מים רותחים. זה נהיה חליטה של זעתר.
להמתין טיפה שיתקרר. חשוב לשתות את זה טיפה חם. ולא קר.
לשתות כל יום במשך שבוע על בטן ריקה,זה קוטל כל חיידק או וירוס או בעיות בגרון וכדומה.
הכל מתחיל מהקיבה. ומסתיים בקיבה. לא צריך אנטיביוטיקה ולא אקמול.
לשתות שבוע, 3 פעמים ביום על בטן ריקה. לא לאכול לפני השינה. לשתות לאחר האוכל לפני השניה. את הכוס של הערב.
לקרוא את המאמר שכתבתי על צמח הזעתר הישראלי,: באתר מאמרים.
שלח לי תגובה למייל אם זה עזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?