כאב אוזניים חזק.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב אוזניים חזק.
    דורון
    03/08/2011

היום שהייתי בחוץ פתאום החל לי כאב אוזניים לא כאב לי לפני, הכל היה בסדר לפני.
    הכאב היה בהתחלה חלש ואז התחזק, שחזרתי הביתה היה כאב אבל חלש. שהלכתי לישון נרדמתי בערך לשעה, וקמתי עם הכאב ממש חזק ועם תחושה של איבוד שמיעה, אני מצליח לשמוע אבל חלש יותר, או שזה רק נדמה לי בגלל הכאב.
    איך אני יכול לטפל בזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב אוזניים חזק.

הוספת תגובה

• המשך

דורון
    03/08/2011

עכשיו בבוקר, אין לי כבר כאב אבל האוזן סתומה, הייתי בבריכה לפני יומיים יכול להיות שנכנס לי מים ובגלל זה היא נסתמה וכאבה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדון שיש לו מים באוזן......

שרה
    03/08/2011

לפני כל זה. בלילה לישון עם צמר גפן באוזן על האוזן הבעיתית. לקחת קיסם אוזניים ולנקות את הנוזלים שיש באוזן, ככל שניתן.

אח"כ.

תקנה שיני ציפורן. התבלין שלא כתשו אותו. לשים טיפה מים חמים על הזרעים היבשים השחורים הללו.שיתרככו.
    אח"כ לשים במטחנה ידנית: את שיני הציפורן ולהוסיף 2 כפות שמן רגיל\זית.

לטחון , בטחינה ידנית. אחרי שרואים שהם נטחנו ונמהלו בשמן.

לקחת עם קיסם אוזניים, ולטפטף טיפה לעומק האוזן. כל יום בבוקר ולשים אח"כ צמר גפן שישמור על האוזן נקיה. לעשות את זה במשך 5 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר רועי הוד
    03/08/2011

קשה לענות ללא בדיקה.אולי מדובר בסך הכל במים שנכנסו וגרמו לפקק לחסום את התעלה,יכול להיות ומדובר גם בדלקת של האוזן. אם הכאב ממשיך פנה לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו