בלוטה בשקד ימני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטה בשקד ימני
    אורלי
    13/01/2008

שלום,

אני בת 33 וחצי, סבלתי המון זמן מכאבי גרון, המון בדיקות משטחי גרון יצאו שליליות ושום דבר לא כל כך עזר.. בחודשים האחרונים שקד ימני שלי נפוח כואב, צורב, יש תחושה שכאילו יש לי פצע עליו, כל מה שאכלתי שרף והכאיב לי שם. לאחרונה הכאבים פסקו אבל עדיין נפוח. כואב כשאני מדברת, אבל לא תמיד. הכאבים והסביות לכאבים משתנים כל הזמן..
    הייתי אצל רופא אאג מומחה שלקח לי בדיקות וירוסים שיצאה שלילית, שגילתה שהיתה לי מחלת נשיקה בעבר. ספירת דם יצאה תקינה חוץ מחוסר דם שיש לי ואנמיה, התחלתי לקחת ברזל.
    הרופא שהלכתי אליו קצת הלחיץ אותי. לקח לי ביופסיה ע"י מחט מבחוץ מהשקד, ושניסיתי להבין ממנו מה זה יכול להיות הוא אמר במילים אלו :"זה יכול להיות דברים טובים או דברים רעים, אני לא יודע", מייד נלחצתי כמובן, ואמרתי לו שוב, מה זאת אומרת? אז הוא ענה: "את ילדה גדולה את יכולה להבין"..
    לא הבנתי כלום ונכנסתי ללחץ... מייד חשבתי על הנורא מכל.. והאמת שאני לא יודעת איך אני יעבור את הימים הללו עד התשובה..
    אני סובלת גם מלופוס בנסיגה אבל הרופא אומר שאין קשר.. אין לי חום, אני מנהלת אורח חיים מאוד פעיל מבחינה פיזית, קצת עייפה, אבל מי לא?
    אם ספירת דם תקינה, כולל כדוריות לבנות בתחום הנורמה, מה זה יכול להיות? אין לי דלקת בשום מקום אחר בגוף, ואני ממש אובדת עצות, אני יודעת שאני צריכה לחכות לתוצאות, זה ברור, אבל מה אני עושה עד אז? זה באמת יכול להיות מסוכן??

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטה בשקד ימני

הוספת תגובה

• שקד

ד''ר אביגיל ארד
    16/01/2008

נראה לי שהרופא שלך עשה את מה שצריך. שקד מוגדל שאין לו סיבה צריך לבדוק. ביופסית מחט אשר בוצעה יכולה לתת כוון. גם אפטה (פצע גדול לבן כזה שיש לפעמים בפה) על השקד או לידו יכולה לתת כאבים דומים. בשלב זה נראה לי שאין ברירה אלא לחכות מספר ימים עד התשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו