סינוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסים
    דורית
    04/08/2011

בעקבות כאבי שיניים לא מוסברים מתחום השיניים עשיתי CT לסינוסים והרי התוצאות:סינוס מקסילרי ימני עיבוי רירית היקפי ניכר שממלא את כל חלל הסינוס OMC חסום. מקסילרי שמאלי אותו דבר רק פחות עיבוי וחסום חלקי. תאים אתמואידלים: קדמיים מוצלים משני הצדדים, אחוריים מוצלים חלקית מימין.סינוס ספינואידלי: עיבוי רירית הקפי בחלק ימני. חלל האף: קונכיות מראות ציפוי רירי צעובה משני צדדים. מחיצה: סטיה קלה לימין.
    מבחינת ההרגשה אני סובלת מסתימות אף עם לחצים לעיתים בסינוסים.
    אני מאד אלרגית.
    שאלתי: מה לעשות? האם מחייב ניתוח? איזה סוג ניתוח? מה סיכויי ההצלחה?. האם יש טעם לנסות לטפל באנטיביוטיקה קודם? כרגע קבלתי משאף רינולסט ומשאף נזהקורט , לפני כחודש זה עזר לי. עכשיו לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסים

הוספת תגובה

• סינוסים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    07/08/2011

טיפול תרופתי תמיד מקדים טיפול ניתוחי אלא אם כן יש סיבוכים- מה שאין לך. במידה וטיפול תרופתי טוב לא עוזר- ניתוח לפתיחת הסינוסים וניקוזם הוא הדבר הבא. בחולה שיש לו אלרגיה ברקע, הניתוח יצליח אך לא ברור כמה זמן זה יחזיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו