מכה חזקה באף- חשש לאף שבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכה חזקה באף- חשש לאף שבור
    ע
    14/08/2011

שלום,
    גם לי יש שאלה בקשר לאף שבור שמעסיקה אותי בימים האחרונים.
    אני עובדת כרגע במפעל, ולפני 4 ימים קיבלתי מכה חזה באף, מידית כבדה (יחסית) של מכשיר מסוים אתו עבדתי.
    המכה שקיבלתי הייתה מכיוון הנחיריים כלפי מעלה, היות והתכופפתי לכיין הידית והיא קפצה מעלה בחוזקה.
    מיד לאחר המכה ירד לי דם במשך כ-2 דקות ונפסק. חשתי בכאב אך לא באופן בלתי נסבל וכמה דקות לאחר מכן, חזרתי לעבוד והכאב הפך מינורי יותר ויותר. המקום כמעט ולא התנפח ולא נוצרו שטפי דם מסביב. גם נראה שהאף נשאר במקום, למרות שככל שאני מחפשת שינוי- נראה לי כאילו הוא התעקם מעט (בטח רק פסיכולוגי). כרגע אני חשה בכאב קל רק כשאני נוגעת בעצם האף הראשית למעלה ויש נפיחות קלה מאוד מאוד באזור.
    מכיוון שאף אחת מהתגובות למכה לא נראו לי רציניות, לא הלכתי לצילום ולא בדקתי את העניין.
    הנושא עדין מטריד אותי, היות ואף פעם לא שברתי את האף ואינני יודעת איך זה אמור להראות ולהרגיש.
    אשמח לשמוע תגובות.
    תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכה חזקה באף- חשש לאף שבור

הוספת תגובה

• מכה חזקה באף- חשש לאף שבור - תגובה

ד''ר רועי הוד
    15/08/2011

קשה לענות ללא בדיקה. אם לא קיימת נפיחות, דהפורמציה, מדרגת עצם חדשה, סטייה חדשה, כנראה שלא שברת אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו