נוזלים באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים באוזן
    אורית
    15/01/2008

שלום.
    מזה שבוע שאני מטופלת בסינופד ואוטריווין בשל נוזלים באוזן ועדיין אין הקלה ואני חשה אי שקט. האוזן סתומה וכשאני משחקת עם הנשימה דרך האף זה נפתח למספר שניות ושוב נסתם. אינני שומעת טוב וגם לא מרגישה שהגודש משתחרר. חזרתי לרופא והוא המליץ על שבוע נוסף של סינופד ואוטריווין. האם אני לא אמורה לחוש הקלה כבר לאחר יומיים של שימוש בסינופד? לא כדאי היה לקחת אנטיביוקה במצב כזה? האם שמיעתי יכולה להיפגע עקב כך?
    האם יש אפשרות להדבקה? והאם שימוש ממושך בסינופד בתקופה בה אני מניקה עלול לסכן את בתי הקטנה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזלים באוזן

הוספת תגובה

• נוזלים

ד''ר אביגיל ארד
    16/01/2008

הנוזלים אינם מדבקים. ההצטננות שגרמה להם עלולה להדביק. הסינופד ניתן גם לילדים. תלוי במינון ובגיל הילדה. אם את רואה שהיא ערנית מדי סימן שהשפיע יותר מדי. לגבי האוזן- סבלנות. המשיכי את הטיפול . אפשר לנסות תרסיס על בסיס סטרואידים. זה שמדי פעם את מצליחה לדחוף אויר לאוזן סימן שלא הכל מלא נוזל . הבצקת והנוזל יעלמו. יכול לקחת עד חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו