נוזלים באוזניים -מתי זה עובר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים באוזניים -מתי זה עובר?
    שני
    20/08/2011

אשמח לתשובה ועצה לשאלותי ........
    הרופא בדק לי את האוזן וגילה שם נוזלים וזאת האוזן הטובה שלי ונתן לי אנטיביוטיקה בשם זינט עד כמה באמת זה יוכל לעזור לפי דעתך ?

האוזן נסטמת לי כול יום כול כמה שעות , אציין שכדי לפתוח אותה אני נעזרת על ידי פמפום עם האף ולחיצה חזקה באוזן שבה אני שומעת רעשים וזה עוזר לי לפתוח זמנית את האוזן כי אחרי כמה שעות היא נסטמת שוב , אני חושבה שזה שאני לוחצת על האוזן זאת שיטה לא טובה כי כאלו הנוזלים חזרה וחוסמים לי שוב את השמיעה.
    בכול מקרה, בלי קשר לפמפום וללחיצה הזאת שאני עושה האם תופעה של אוזניים נסטמות כול הזמן וגם מין קליקים כאלה אופינית לנוזלים באוזניים?? זה ממש מקשה עלי ביום יום וכמה זמן לוקח עד שההפרעה הזאת עוברת ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוזלים באוזניים -מתי זה עובר? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    21/08/2011

נוזלים בדרך כלל חולפים ללא טיפול. אם לא ניתן לטף בשילוב של אנטיביוטיקה,ספריי לאף ומשהו נוגד אלרגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת נוספת לגבי תרסיסי אף

שני
    21/08/2011

האם כול תרסיס לאף עשוי לעזור , לא משנה איזה ?
    יש לי תרסיסים בבית במרשם רופא אבל הפעמים שאני יכולה להשתמש בהם ביום היא מוגבלת ולכן חשבתי לקנות תרסיס לאף ללא מרשם רופא בשם אוטרימר, הוא יכול לשפר את המצב ?

תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת נוספת לגבי תרסיסי אף - תגובה

ד''ר רועי הוד
    22/08/2011

אוטרימר זה מי מלח, לרב נותנים ספריי לאף שמכיל סטרואידים או חומר אנטיהיסטמיני כגון רינולסט או פליקסונייז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו