ריפולוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפולוקס
    גיא
    23/08/2011

שלום רב
    אני סובל מזה מספר חודשים מליחה תמידית ומציקה בגרון שמגיעה דרך האף בנוסף אני מרגיש לעתים כאבים חדים באזור החזה.
    אני לא בנאדם מעשן או שותה אלכוהול אני אף שומר על כושר גופני.
    אתמול הובחנתי שיש לי ריפלוקס אצל הרופאה האבחון נעשה ע"י הכנסת מצלמה דקה דרך האף, ברצוני לדעת כחשדן מושבע האם האבחון ע"י המצלמה הינו מספיק מהימן בכדי לקבוע שיש לי ריפלוקס והאם התרופה שהיא נתנה לי (OMEPRADEX) יכולה לרפא את הריפלוקס אחרי חודש ימים של נטילה כי לפי מה שקראתי צריך לעבור טיפול אנדוסקופי או טיפול ניתוחי. אני ממש לא רוצה למצוא את עצמי נוטל תרופות סתם אשמח לייעוץ מכם
    תודה גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפולוקס

הוספת תגובה

• ריפולוקס - תגובה

ד''ר רועי הוד
    24/08/2011

לאחר חודש טיפול ניתן לראות אם חל שיפור במצב הגרון, זה לא ניתוח אלא בדיקה פשוטה עם סיב אופטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפולוקס

גיא
    24/08/2011

אז לדעתך כדאי ליטול את התרופה לחודש ימים כלומר ייתכן מצב שאחרי חודש ימים לא אצטרף ליטול יותר תרופות למצב שאני נמצא בו היום ???
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפולוקס - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/08/2011

הייתי לוקח את התרופה מפני שאם הבעיה היא אכן רפלוקס והטיפול יעזור- אתה תרגיש טוב יותר והממצאים בגרון ישתפרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו