מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזלים באוזן ורעשיםשני26/08/2011
בס"ד
באוזן הטובה שלי התגלו נוזלים על ידי הרופא
היא היתה נסטמת לי ונפתחת כול יום
עכשיו היא ממש נסטמה וכאשר אני מנסה לפתוח אותה אני שומעת רעשים אני מנסה להיפתר מהם בכול דרך בעזרת פמפום ,ובעזרת מכשיר איפופר אך זה לא כול כלך מצליח
מה מקור הרעשים ??
הרופא אמר שאם זה לא חולף אחרי חודש לחזור אליו שוב,האם נוזלים בסופו של דבר יכולים לעבור והשמיעה חוזרת להיות תקינה?
זה מאוד חשוב לי מכיוון שזאת האוזן הטובה שלי ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באוזן ורעשים - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2011נוזלים בדר"כ יחלפו עם הזמן וללא טיפול. במידה והנוזלים הם חד צדדיים ולא חולפים לאחר תקופה, יש צורך במתן טיפול שכולל לרב ספריי לאף, אנטיהיסטמיניים ואנטיביוטיקה, בנוסף יש צורך לבדוק אם יש סיבה אנטומית לחסימה של צינור שמנקז את האוזן, את זה עושים בעזרת סיב אופטי ובדיקה של חלל האף והנזופרינקס (גב האף).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה המשך לשאלתי
שני31/08/2011עברו כבר שבועיים ואוזן עדיין לא נפתחה , לזה אני מחכה אז כנראה הנוזלים עדיין לא חלפו , חוץ מלהמשיך לחכות אני כבר לא יודעת מה לעשות ניסיתי הכול , כולל מכשיר איפופר רופאת משפחה נתנה לי סירופ בשם היסטדקס, האם התרופה הזאת מיועדת בכלל גם לטיפול בנוזלים?
-כשאני מנסה לפתוח אותה בכול על ידי פמפום יש איזה טיק מעצבן והיא נפתחת וניסגרת ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה המשך לשאלתי - תגובה
ד''ר רועי הוד31/08/2011צריך לבדוק אותך, לתת לך טיפול טוב ולראות, כמו שאמרתי, יש צורך לבדוק גם את הנזופרינקס ולבצע בדיקת שמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?