מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בצד שמאל של הראש -- דחוףהשואל26/08/2011
שלום,
כבר כמה שבועות יש לי מין כאב מוזר בצד שמאל של הראש, אני אנסה להסביר...זה התחיל בהרגשה כאילו משהו "לוחץ" לי על העין כשאני סוגר אותה...רופא עיניים בדק ולא ראה שום דבר...בדיקות דם תקינות. בינתיים זה התגבר ואני מרגיש את זה גם בסינוסים (צד שמאל של הראש) ובאוזן. מה זה יכול להיות, מין לחץ פנימי כזה. האם נתקלת במקרה כזה, יש לך רעיון אם זה יכול להיות קשור לאף-אוזן-גרון? אחרי הבדיקות שעברתי כבר לא מאמינים לי כי "לא נשאר מה לבדוק". אני מפחד ממשהו הרבה יותר גרוע למרות שרופא העיניים לא ראה לחץ על עצב הראייה, שאמור להיות סימן למשהו רציני.
מה עוד אפשר לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בצד שמאל של הראש -- דחוף - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2011לפי התאור שלך יכול להיות ומדובר בסינוסיטיס, האם יש נזלת? חום? האם היה פעם סינוסיטיס? גש להבדק אצל רופא א.א.ג שיוכל לאשר או לאשש את האבחנה ולטפל בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
השואל26/08/2011תודה רבה על תגובתך.
לא היה לי סינוסיטיס בעבר, וזו בדיוק הנקודה - אין לי חום או נזלת...מה זה עוד יכול להיות?
אני חייב שימצאו מה זה, לא יכול להיות שאין שם כלום ואני מדמיין את הכאב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2011גם ללא חום או נזלת יכול להיות שיש דלקת סינוסים. מציע שתלך להבדק אצל רופא א.א.ג, שם יהיה אפשר לבדוק אותך בעזרת סיב אופטי, במידת הצורך יבוצע צילום מערות פנים או אפילו CT.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה
השואל26/08/2011יש לי תור ליום ב' הקרוב...רק רציתי לשאול, במידה וצריך לעשות צילום, האם זה יהיה כרוך בהמתנה נוספת שתיקח שבועות..? או שזה בדרך כלל הולך מהר יותר?
ואגב, יכול להיות שהוא לא יפנה אם לדעתו הכול בסדר עם הסיב האופטי?
תודה וסליחה על כל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה - תגובה
ד''ר רועי הוד26/08/2011צילום מתבצע בדר"כ במהירות ללא המתנה. אם בבדיקה הוא יראה כי יש חשד לסינוסיטיס אולי יוותרו על הצילום, אם הבדיקה תקינה סביר להניח שיצטרכו לצלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?