כאב בצד שמאל של הראש -- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בצד שמאל של הראש -- דחוף
    השואל
    26/08/2011

שלום,
    כבר כמה שבועות יש לי מין כאב מוזר בצד שמאל של הראש, אני אנסה להסביר...זה התחיל בהרגשה כאילו משהו "לוחץ" לי על העין כשאני סוגר אותה...רופא עיניים בדק ולא ראה שום דבר...בדיקות דם תקינות. בינתיים זה התגבר ואני מרגיש את זה גם בסינוסים (צד שמאל של הראש) ובאוזן. מה זה יכול להיות, מין לחץ פנימי כזה. האם נתקלת במקרה כזה, יש לך רעיון אם זה יכול להיות קשור לאף-אוזן-גרון? אחרי הבדיקות שעברתי כבר לא מאמינים לי כי "לא נשאר מה לבדוק". אני מפחד ממשהו הרבה יותר גרוע למרות שרופא העיניים לא ראה לחץ על עצב הראייה, שאמור להיות סימן למשהו רציני.
    מה עוד אפשר לעשות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בצד שמאל של הראש -- דחוף - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/08/2011

לפי התאור שלך יכול להיות ומדובר בסינוסיטיס, האם יש נזלת? חום? האם היה פעם סינוסיטיס? גש להבדק אצל רופא א.א.ג שיוכל לאשר או לאשש את האבחנה ולטפל בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

השואל
    26/08/2011

תודה רבה על תגובתך.
    לא היה לי סינוסיטיס בעבר, וזו בדיוק הנקודה - אין לי חום או נזלת...מה זה עוד יכול להיות?
    אני חייב שימצאו מה זה, לא יכול להיות שאין שם כלום ואני מדמיין את הכאב הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/08/2011

גם ללא חום או נזלת יכול להיות שיש דלקת סינוסים. מציע שתלך להבדק אצל רופא א.א.ג, שם יהיה אפשר לבדוק אותך בעזרת סיב אופטי, במידת הצורך יבוצע צילום מערות פנים או אפילו CT.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה

השואל
    26/08/2011

יש לי תור ליום ב' הקרוב...רק רציתי לשאול, במידה וצריך לעשות צילום, האם זה יהיה כרוך בהמתנה נוספת שתיקח שבועות..? או שזה בדרך כלל הולך מהר יותר?
    ואגב, יכול להיות שהוא לא יפנה אם לדעתו הכול בסדר עם הסיב האופטי?

תודה וסליחה על כל השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/08/2011

צילום מתבצע בדר"כ במהירות ללא המתנה. אם בבדיקה הוא יראה כי יש חשד לסינוסיטיס אולי יוותרו על הצילום, אם הבדיקה תקינה סביר להניח שיצטרכו לצלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו