מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהש30/08/2011
לבתי היתנפחה לפני חודש בלוטת לימפה מאחורי האוזן הבלוטת כמעת נעלמה לגמרי ללא טיפול אבל אני ביקשתי אולטרסאונד ושם אמרו שיש עוד כמה בלוטות נפוחות מיתחת ללסת בשני הצדדים בגודל 20 מ"מ ועוד כמה קטנים זה מאוד מלחיץ אותי אציין שבדיקות דם תקינות וצילום חזה תקין מה מומלץ לעשות אני מאוד לחוצה וגם לפני שבועיים לקחתי אותה להמטולוג והוא בדק ידני ואמר שאין בעיה המטולוגית, באולטרסאונד הוא רשם המשך מעכב וברור אבל לי הוא אמר שהבלוטות ניראות תקינות בצורה ואין מקום לדאגה,האים כדיי לעשות fna אציין שהילדה מרגישה טוב לחלוטין והיא בת 14.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד31/08/2011לא נראה לי שיש מה לדאוג, לילדים יש בדר"כ בלוטות מוגדלות, חשוב לדעת אם ניתן למשש אותן, מיקומן, כמה זמן, האם יש סימפטומים אחרים וכו. לא הייתי רץ לנקר אם אין סיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ש01/09/2011המיקום של הבלוטות הוא יוגולודיגסטריות עד 20 מ"מ ובלוטה יוגולרית משמאל 20 מ"מ רופאת א.א.ג רשמה שהם רכות.האים המיקום מדאיג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד02/09/2011לא נשמע מדאיג לפי תיאורך, הייתי עוקב ואם לא חולפות משיך בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ש07/09/2011רציתי לישאול אותך היום היו צריכים לעשות לביתי fna אבל שניכנסו לבדיקה הרופא שבדק באולטרסאונד לפני ביצוע הבדיקה אמר שאין צורך לבצע את הבדיקה כי הבלוטות ניראות תקינות ואין שום דבר הוא רשם כך, בפרוטיס 2 בלוטות לימפה תקינות, האדנופתיה בצואר לאורך scm אינה נראית בעיתית וגם הבלוטה הגדולה מרקמה תקין ואינה תפוחה, האים באמת אין צורך לבצע ביופסיה וכל בסדר או לידרוש בכול זאת, כמובן שמי שאמר את זה זה הרופא שהיה צריך לבצע את הביופסיה אני לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ש08/09/2011האים היה מותר לרופא שאמור היה לקחת ביופסיה להחליט שהוא לא לוקח ביופסיה מהבלוטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר רועי הוד10/09/2011קשה לי לענות על כל השאלות ללא בדיקה והסתכלות על כל החומר, יש פה יותר מדי מידע. גשי לרופא מטפל או לרופא א.א.ג מומחה להמשך בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?