מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך להודעתי + ביקור חוזר אצל הרופכרמית08/09/2011
פניתי לפורום וסיפרתי על כך שהייתי אצל רופא אף אוזן גרון לראשונה בשל כאבים באוזניים וחום. הרופא אמר בואי נבדוק שם קונוס הוציא צינור ומכשיר (כלי) מתכת כזה ואמר בואי ננקה את האוזן. שאלתי אותו אם מכשיר המתכת עובר חיטוי והוא אמר שבסוף היום ואז הוא הראה לי שאין מה לפחד מהכלי הזה המתכתי וכאילו "דקר" את עצמו פעמיים בפנים כף היד ואחכ נגע בקצה שלו פעמיים באצבע. היום חזרתי אליו בשנית לשאול אותו מה בדיוק הוא עשה לי באוזן והאם המכשיר פוצע או דוקר, או התעצבן עלי שאני שואלת והתחיל להתבלבל ולומר שאני מבזבזת את הזמן. ואני התעקשתי ואמרתי שיש לי זכות והוא אמר הוצאתי לך נוזלים ומוגלה מהאוזן. עכשיו אני כלל לא רגועה מכיוון שכתוב בכל המקומות שעל מנת לנקז נוזלים או להוציא מוגלה, צריך לנקר את עור התוף, לעשות בו חור, כדי לשאוב את הנוזלים והמוגלה או עם חפץ חד, או עם מחט דקה, או עם חתך ע"י סכין. אז עכשיו בכלל אני מבולבלת. הוא התעקש שלא הייתה שום פעולה של חתך או פציעה...אז איך הוא שאב לי את הנוזלים או המוגלה ועם מה הוא עשה חור? הוא הרי הדגים לי על פנים היד שלו עם החפץ הזה המתכתי ואמר שאין לי מה לדאוג..ואם זה חפץ חד אז זה פצע אותו ואת זה הוא הכניס לי לאוזן....
אז בבקשה תסבירו לי כי אני מבוהלת ואני לא יודעת מה לחשוב...
האם אפשר לנקז נוזלים או לשאוב מוגלה מבלי לנקר את עור התוף?
האם אפשר לעשות זאת עם מכשיר קהה, או רק עם מכשיר חד?
איך נקרא המכשיר המתכתי הזה?
מדוע זה כאב ככ?
אם אכן זו הפעולה שבוצעה, מדוע הרופא התעקש שלא הייתה שום פעולה של חיתוך או דקירה?
ואולי המתכת הזו לא הייתה סטרילית והשתמשו בה למטופל קודם? כיצד אני אמורה לדעת זאת?
אנא עזרו לי קשה לי לנשום מרוב פחד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעתי + ביקור חוזר אצל הרופ - תגובה
ד''ר רועי הוד10/09/2011קשה לי לענות בפורום על מספר רב כל כך של שאלות, יש גם צורך בבדיקתך כדי לענות על כל השאלות. ממליץ לך לפנות לבדיקת רופא א.א.ג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?