מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גרוןגל19/09/2011
א. מה הכי טוב כדי להעלים את זה? אני יודעת שאין הוקוס פוקוס, אבל מה יכול להקל עליי לישון בלילה, אני לא ישנה בגלל זה.
ב. למה תמיד יומיים שלושה אחרי כאב גרון זה יורד לי לאיזור הנשימה? יש כזה מין גרוי של הנשימה. כל הזמן שיעול יבש כזה שלא באמת עוזר. וזה מציק מאוד. זה כבר לא כאב גרון, זה רק מציק. אבל מאוד.
ומה ניתן לעשות עם זה? אני רוצה ללכת לישון בשקט ואני לא מצליחה כי זה מציק לי.
ג. אם אני אוכלת או שותה משהו מהפה, כשאני חולה, ואחרי שאני מבריאה אני אוכלת שותה מאותו מקום שהייתי חולה. (אותו בקבוק מים למשל, או סוכריה שלא גמרתי), אני יכולה להדבק מעצמי שוב?
ואם לא, האם אני יכולה להדבק מעצמי שאני נמצאת בשלב סופי של המחלה ובעצם לחטוף אותה שוב?
או שאולי אפשר אפילו להדבק רק מעצם המצאות סוכריה עם וירוס ליד קרבת מיטתי...
אני שואלת כי לפני כמה ימים קיבלתי דלקת גרון, וזה עבר אחרי שלושה ימים, והיה לי יום שלם בריא, ובאותו הלילה שוב פעם היו כאבי גרון ושוב לא יכולתי לישון. רגרסיה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו על ההודעה שלי? אין מענה
גל21/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרון - תגובה
ד''ר דן גוטמן21/09/2011קשה לענות על כל השאלות אין תשובות מדויקות לכל השאלות
בעיקרון ישנם אנשים הנוטים יותר לסבול מדלקות גרון יותר מאחרים
כאב גרון לעיתים מתחיל בתור דלקת גרון ואחכ יכול להתפשט לקנה הנשימה ולכן הצריבה. אולם לעיתים אין מדובר בדלקת גרון. יש להגיע לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?