דלקת גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון
    גל
    19/09/2011

א. מה הכי טוב כדי להעלים את זה? אני יודעת שאין הוקוס פוקוס, אבל מה יכול להקל עליי לישון בלילה, אני לא ישנה בגלל זה.

ב. למה תמיד יומיים שלושה אחרי כאב גרון זה יורד לי לאיזור הנשימה? יש כזה מין גרוי של הנשימה. כל הזמן שיעול יבש כזה שלא באמת עוזר. וזה מציק מאוד. זה כבר לא כאב גרון, זה רק מציק. אבל מאוד.
    ומה ניתן לעשות עם זה? אני רוצה ללכת לישון בשקט ואני לא מצליחה כי זה מציק לי.

ג. אם אני אוכלת או שותה משהו מהפה, כשאני חולה, ואחרי שאני מבריאה אני אוכלת שותה מאותו מקום שהייתי חולה. (אותו בקבוק מים למשל, או סוכריה שלא גמרתי), אני יכולה להדבק מעצמי שוב?
    ואם לא, האם אני יכולה להדבק מעצמי שאני נמצאת בשלב סופי של המחלה ובעצם לחטוף אותה שוב?
    או שאולי אפשר אפילו להדבק רק מעצם המצאות סוכריה עם וירוס ליד קרבת מיטתי...

אני שואלת כי לפני כמה ימים קיבלתי דלקת גרון, וזה עבר אחרי שלושה ימים, והיה לי יום שלם בריא, ובאותו הלילה שוב פעם היו כאבי גרון ושוב לא יכולתי לישון. רגרסיה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון

הוספת תגובה

• למה דילגו על ההודעה שלי? אין מענה

גל
    21/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת גרון - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    21/09/2011

קשה לענות על כל השאלות אין תשובות מדויקות לכל השאלות
    בעיקרון ישנם אנשים הנוטים יותר לסבול מדלקות גרון יותר מאחרים
    כאב גרון לעיתים מתחיל בתור דלקת גרון ואחכ יכול להתפשט לקנה הנשימה ולכן הצריבה. אולם לעיתים אין מדובר בדלקת גרון. יש להגיע לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו