כאב חזק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חזק
    דינה
    19/09/2011

בריאה בד"כ. לא סובלת מדלקות אוזניים כבר מעל ל20 שנה...(מאז היותי ילדה) כעת, יש לי כאב די חזק מאחורי האוזן הימני במעין בלוטה בחלק התחתון.-מאחורי התנוך.. (כואב גם כשאיני נוגעת...)חזרתי עכשיו מהבריכה, כשגם בבריכה הרגשתי כאב באוזן דבר שלא רגיש אצלי בד"כ. אציין גם (ואיני יודעת אם קשור) שאתמול (לאחר תקופה ארוכה שהתופעה פסקה) כאב חד באוזן מתוך שינה- דבר ששאלתי עליו רבות ומעולם לא קיבלתי על כך תשובה- ותמיד "האשמתי" את הכרית.... אשמח לקבל תשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חזק

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

דינה
    19/09/2011

שכחתי לציין שהאזור נפוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    20/09/2011

זה נשמע לי כמו ציסטה שומנית שבד"כ נמצאת במקומות הללו ולעיתים נעשית מודלקת מוגדלת וכואבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ציסטה.

דינה
    21/09/2011

תודה רבה לתגובתך! בינתיים גי כואב והאוזן השניה התנפחה מלמטה (לכן לא נראה לי ציסטה)אבל בינתיים לא דואגת מדי כי רופאה אאג לא חשבה שזה משהו רציני חשבה מקור צווארי-שרירי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו