סינוסיטיס כרוני בסינגפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס כרוני בסינגפור
    פז
    21/09/2011

שלום, שמי פז ואני מתגוררת בסינגפור בשנה האחרונה.
    בזמן שהותי פה סבלתי מספר פעמים מדלקות בסינוסים שגררו שימוש באנטיביוטיקה(גם בארץ סבלתי מהתופעה,אך לא באותה תדירות).
    בחודש האחרון סבלתי מאוד וטופלתי באבלוקס למשך 10 ימים כולל ספריי לאף וסטרואידים ושטיפות לאף.
    אתמול עברתי סי.טי סינוסים והתברר שלמרות הטיפול הממושך שניים מהסינוסים שלי בצד השמאלי עדיין לא נקיים.
    הרופא המטפל פה המליץ על ניתוח לניקוי סינוסים במהלכו אף אמר שירחיב את תעלות האף מה שלדעתו אמור לפתור לי את הבעיה.
    הוא אף אמר שאם אני לא רוצה ניתוח, עלי לקחת עוד 10 ימים של אבלוקס ועוד חודשים של ספריי לאף. לדעתו, מזג האוויר הלח בסינגפור אינו תורם ואף מנציח את הסינוסיטיס.
    שאלתי היא, האם להזדרז ולהיכנס לניתוח כפי שמומלץ פה (אני מאוד מפחדת לעבור ניתוח בהרדמה מלאה פה בסינגפור) או לנסות עוד סיבוב של אנטיביוטיקה שאולי עשוי לפתור את הבעיה או פשוט לחכות ולראות מה יקרה?
    תודה על כל תשובה
    פז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס כרוני בסינגפור

הוספת תגובה

• סינוסיטיס כרוני בסינגפור - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    21/09/2011

הניתוח אגב אצלינו מבועה בהרדמה מקומית
    בעיקרון ניתוח נועד לכל אלה הסובלים מדלקות כרוניות בסינוסים אולם אין סכנה בלדחות את הניתוח למספר חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו