שיעול טורדני עם ליחה מזה 3 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול טורדני עם ליחה מזה 3 שבועות
    יואל
    26/09/2011

בעקבות עבודה ממושכת באזור עם אבק בטון, הופיע אצלי שיעול חזק מאד שזעזע את כל הגוף, לאחר כשבוע, כשהמצב לא השתפר פניתי לרופא, קיבלתי סירופ "ברונכיטיס". (אציין שבבדיקת שמיעה הריאות היו בסדר וגם לא נמצא חוסר חמצן) לאחר יומיים של שימוש ללא שיפור משמעותי בדקתי חום ונמצא 37.8, חזרתי לרופא, שנתן לי הפעם כדורים ברונכיטיס + כדורי קודאין לפני שינה. מאז - כשבוע ימים יש שיפור קל בשיעול, החום לעיתים יורד לנורמל ובבדיקות מסוימות עולה מעט 37.5, אך הבעייה לגמרי לא נפתרה ויש לי כל הזמן ליחה בגרון שמאלצת אותי להשתעל, לעיתים עד לכדי סף הקאה. הפסקתי בכלל עם הכדורים. בלילה אני מתעורר מידי פעם עם גרון מוצף בליחה ומשתעל קשות. אני גם מצונן ומנוזל. הדופק שלי במנוחה בימים אלה בין 80 ל - 86, למרות שאני תמיד סביב ה - 60 בימים כתיקונם.
    שאלתי היא: האם יתכן שהבעייה נובעת רק מזליגת נזלת מהאף לגרון, ומה יכולה להיות הסיבה לחום הנמוך והדופק המואץ מעט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיעול טורדני עם ליחה מזה 3 שבועות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/09/2011

קשה לי לענות על שאלותיך ללא בדיקה. גש לרופא מטפל שיבדוק את הריאות ואת חלל הפה, יכול להיות והמקור לתלונות הוא נזלת שהולכת אחורה אך בשביל זה יש צורך בבדיקה מקיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו