מה לעשות? עצה שווה זהב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות? עצה שווה זהב
    רווית
    28/09/2011

שלום רב לרופאי הפורום
    המקרה שלי הוא מוזר או מסובך ובגלל שאין לי מענה חד משמעי אני סובלת 5 שנים.
    ובכן בקצרה, מזה 5 שנים אני סובלת מטעם מר מאד בפה ומריחות מהאף מעוותים כלומר מסריחים בצורה קיצונית. הטעמים בפה הם מר מלוח מתוק וחמוץ אשר אותם אני חשה בלשון אך בתוספת של טעם לוואי מר. אני לא נהנית מהאוכל או מנס קפה או משוקולד כי הכל מר ונורא.
    אני נוטלת המון שנים כבר כדורים (סרוווקאל/למיקטל/רסיטל) וידוע לי שזה יכול לשבש את המערכת במוח שאחראית לשני החושים. אבל!!!! ושימו לב, הייתי אצל כמה פסיכאטרים וניסו להחליף לי שוב תרופות וזה לא הועיל והזיק לי. (אין תרופה כמעט שלא ניסיתי) ןעם אלה אני מאוזנת אבל סובלת משיבושים שהם עצמם מכניסים אותי לדיכאון נוראי. ולא! אין לי הזיות ריח או תוכן פסיכוטי אני נורמלית לגמריי . אולי יותר מידי נורמלית כדי לבוא לפסיכאטרים הפסיכים שטוענים שזה נפשי ולהראות להם מה
    שמצאו לי לפני חודש בסי.טי מערות הפנים:

מחיצת האף סוטה ימינה במידה קלה- באמת קשה לי לנשום יותר מנחיר ימין

קיימת עדות לקונכה בולוזה מצד שמאל

התעבות פוילפאידית של הרירית בסינוס מקסילרי שמאלי

א.א.ג. בדק אותי ואמר לי לעשות ניתוח ויש לי בצקת ונתן לי סטרואידים ל-3 ימים.

הרגשתי רע גלי חום וכו' והיום אחרי חמישה ימים נפתח לי האף הרחתי ריח רגיל ואפילו עישנתי כמה סיגריות ובום! עוד פעם חזר הריח וטעם לוואי

(ד"א כשאני בוכה בכי כבד הכל משתחרר.)

הפסיכאטר אומר לא לעשות ניתוח שזה לא מה שיציל אותי מהזוועה הזו
    רופא א.א.ג. ממשיך וטוען שזה לא נפשי זה פיזי ושניתוח יפתור לפחות את בעיית הריחות ולא בטוח את הטעמים.

6 דעות,5 שנים וסבל ארוך ומייגע!!!
    אנא עיזרו לי בתשובה אני כבר גמורה מדאגה ומייאוש.
    האם ניתוח ישפר את מצבי למרות שלא הייתי מדעיפה ישר.
    ספריי משהו?

שתהיה לכם שנה טובה!
    תודה
    רווית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות? עצה שווה זהב

הוספת תגובה

• מה לעשות? עצה שווה זהב - תגובה

ד''ר רועי הוד
    29/09/2011

רוית, מצטער אבל יש פה יותר מדי אינפורמציה שקשה להתייחס אליה. אי אפשר לענות על שאלותיך ללא בדיקה מקיפה שלך ושל שאר הבדיקות שביצעת במהלך השנים. מציע שתיגשי לרופא א.א.ג מומחה שיתחיל את הבירור מהתחלה ויציע טיפול במידה וימצא בעיה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו